Alpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Nov 02, 18 Alpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Salam sejahtera, Kali ini saya ingin berkongsi berkenaan persoalan yang kadangkala diajukan kepada saya iaitu, “Apakah yang boleh memperlahankan kesan penurunan berat badan semasa pengambilan Alpha Lipid SD2?”. Ya, jika anda mengamalkan diet Alpha Lipid SDII, potensi penurunan mingguan anda adalah antara 2-5kg. Namun,...


read more

Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Mar 14, 17 Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Posted by in Alpha Lipid

APAKAH ALPHA LIPID DAN KEBAIKANNYA Alpha LipidTM – the ultimate colostrum delivery system. Doktor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat...


read more

Cara Diet Dengan Shape Up

Jun 24, 14 Cara Diet Dengan Shape Up

Posted by in Cadangan Makanan, Produk Info Shapeup

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti...


read more

Diet Shape Up New Image Bulan Puasa

Jun 24, 14 Diet Shape Up New Image Bulan Puasa

Posted by in Cara Guna Shapeup, Produk Info Shapeup

Salam sejahtera rakan-rakan semua.. terima kasih kerana mengikuti perkembangan blog kak zura ini.. Blog ni dah berusia 4 tahun dan dah banyak artikel-artikel serta perkongsian kak zura untuk bantu ramai yang nak turun berat badan.. harap ia banyak membantu anda.. Yang terkini produk SHAPE UP DARI NEW IMAGE.. fasa ke 3 slimdiet2 dan...


read more

Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Jun 14, 12 Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Posted by in Testimonial

Hari ini kak zura happy sangat-sangat… ramai yang hubungi kak zura pasal nak cuba turunkan berat badan.. insyallah selagi terdaya kak zura nak cuba bantu siapa saja yang bercita-cita untuk turunkan berat badan tuh.. selagi lagi kak zura nak bagi tahu, produk Alpha Lipid SDII dan Slim Diet 2 adalah selamat untuk ibu-ibu yang...


read more

Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

May 02, 12 Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Posted by in Promosi, Testimonial

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura...


read more

Soalan Lazim Diet ALSD2

Jan 28, 12 Soalan Lazim Diet ALSD2

Posted by in F.A.Q, Tips & Panduan

1 ) Adakah 1 tin Alpha Lipid SDII cukup untuk seminggu?? Ya jika diambil mengikut sukatan yang disarankan. Ini kerana New Image telah menetapkan jumlah gram untuk 1 tin tersebut untuk 1 minggu. 2) Adakah berat badan akan kembali naik berhenti selepas mengambil Alpha Lipid SDII?? Kami syorkan utk ikuti program diet kami selama...


read more