Alpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Salam sejahtera, Kali ini saya ingin berkongsi berkenaan persoalan yang kadangkala diajukan kepada saya iaitu, “Apakah yang boleh memperlahankan kesan penurunan berat badan semasa pengambilan Alpha Lipid SD2?”. Ya, jika anda mengamalkan diet Alpha Lipid SDII, potensi penurunan mingguan anda adalah antara 2-5kg. Namun, harus diingat bahawa ianya mestilah dilakukan dengan cara yang betul. Kenapa Penurunan Berat …

Read moreAlpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

APAKAH ALPHA LIPID DAN KEBAIKANNYA Alpha LipidTM – the ultimate colostrum delivery system. Doktor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti Lipid. Alpha LipidTM Colostrum adalah colostrum gred tahap tertinggi …

Read moreAlpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat …

Read moreKurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Cara Diet Dengan Shape Up

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti call je …

Read moreCara Diet Dengan Shape Up

Diet Shape Up New Image Bulan Puasa

Salam sejahtera rakan-rakan semua.. terima kasih kerana mengikuti perkembangan blog kak zura ini.. Blog ni dah berusia 4 tahun dan dah banyak artikel-artikel serta perkongsian kak zura untuk bantu ramai yang nak turun berat badan.. harap ia banyak membantu anda.. Yang terkini produk SHAPE UP DARI NEW IMAGE.. fasa ke 3 slimdiet2 dan alphalipid sd2 …

Read moreDiet Shape Up New Image Bulan Puasa

BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru Carb-bal ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak kurus …

Read moreBAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Hari ini kak zura happy sangat-sangat… ramai yang hubungi kak zura pasal nak cuba turunkan berat badan.. insyallah selagi terdaya kak zura nak cuba bantu siapa saja yang bercita-cita untuk turunkan berat badan tuh.. selagi lagi kak zura nak bagi tahu, produk Alpha Lipid SDII dan Slim Diet 2 adalah selamat untuk ibu-ibu yang menyusukan …

Read moreKisah Deeva Anggun Yang Meletup

Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura …

Read moreTestimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Soalan Lazim Diet ALSD2

1 ) Adakah 1 tin Alpha Lipid SDII cukup untuk seminggu?? Ya jika diambil mengikut sukatan yang disarankan. Ini kerana New Image telah menetapkan jumlah gram untuk 1 tin tersebut untuk 1 minggu. 2) Adakah berat badan akan kembali naik berhenti selepas mengambil Alpha Lipid SDII?? Kami syorkan utk ikuti program diet kami selama sebulan …

Read moreSoalan Lazim Diet ALSD2

Pengenalan Alphalipid SD2

Membongkar rahsia produk pengurusan badan terunggul. Jika anda benar-benar serius mahu kurus, teruskan bacaan anda.. Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan. Alpha Lipid SDII tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan …

Read morePengenalan Alphalipid SD2