BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Apr 12, 13 BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak dan slim tapi biasalah rakyat Malaysia ni tak boleh lari daripada diet makan karbo.. meh baca info seterusnya..

 

Bagus Ke CARB-BAL ni??

Produk baru ini adalah keluaran NZ New Image dari New Zealand dan baru je di lancarkan kat Singapore bulan lepas.. Masa pelancaran tu terus sold out.. Last week dah sampai 400 botol, licin jugak kena sapu bersih.. Yang pasti, kak zura dapat stok.. SAPA CEPAT DIA LAH DAPAT.. apa-apa nak kena aggresif lah..

Kat Malaysia belum masuk lagi, masih dalam proses dapatkan kelulusan KKM.. kalau tak de apa-apa, kemungkinan dalam bulan november 2013 baru ada dalam pasaran.. Kita bernasib baik pasal Singapore dekat dengan Malaysia.. boleh lah seberang tambak johor je masuk sana untuk beli produk.. JADI.. kalau produk ni tak bagus, tak kan lah laku macam goreng pisang panas.. betul tak???

 

 

Apa Itu CARB-BAL??

Carb-Bal sebenarnya ialah Carbo Blocker.. Diperbuat daripada “White Kidney Bean” dan sejenis daun bernama “gymnema sylvester” daripada Negara India yang membantu untuk menghalang gula masuk kedalam badan kita. Makan sebiji sejam sebelum makan dapat menghalang enzim iaitu  “alpha-amylase” dan  “sugar receptors” atau sel yang berfungsi untuk menyerap gula..  Sekiranya kita mengambil lebih karbo, sebanyak 123 gram karbo tidak akan diserap oleh badan. Namum begitu, berhati-hati.. jangan pulak mentang-mentang boleh makan karbo, semua benda kita bantai.. Cara pengambilannya ialah 123 gram karbo kita boleh bahagi 3, iaitu sebanyak 40 gram karbo kita boleh makan untuk setiap kali hidangan pagi, tengahari dan malam.. kalau lebih daripada itu, badan akan tetap gemuk dan memang tak slim lah jawap dia..

 

Jika kita terlupa untuk makan selepas ambik Carb-bal, gula dalam darah akan kembali normal dan kalau makan karbo memang tak menjadilah jawab dia.. Dengan itu, kita kena ambil balik Carb blocker dan tunggu 20 minit atau kita boleh je makan protein seperti menu diet dengan SD2 dan elakkan terus ambik karbohidrat dalam makanan..

 

Untuk mereka yang belum mencuba lagi untuk berdiet dengan ALPHA LIPID SD2 kerana tak boleh tinggalkan makanan favourite seperti meehoon tomyam, spegeti..  bolehlah try Carb-bal ini.. Pasti tak kecewa.. 🙂

 

pakej yang disediakan boleh klik: http://slimdiet2.org/2013/03/25/formula-hebat-carb-bal-boleh-slim-diet-makan-nasi/

 

Yang berminat boleh hubungi kak zura cepat-cepat kerana stok terhad.. sapa cepat dia dapat..

 

IKHLAS:

Hazura Hashim Bani

Facebook : http://www.facebook.com/DragonLadyHazura

019-3197976 / 012-2777396

http://slimdiet2.org

hazurab@gmail.com / hazurahb@unifi.my

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.