Peluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Salam sejahtera buat pembaca-pembaca blogAlhamdulillah, Kak Zura ingin ucapkan selamat menyambut bulan Ramadan untuk rakan-rakan yang beragama Islam. Jika anda adalah non-muslim pun tentu seronok kerana bermacam-macam juadah ada kat pasar ramadhan, kedai-kedai makan, hotel-hotel.. untuk sama-sama di nikmati.. TAPI AWASS!! Jangan membazir dan jangan terlebih makan.. 🙂   Baiklah, bulan ramadhan pon dah bermula …

Read morePeluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Apa Kelebihan Alpha Lipid Shape Up?

Kelebihan Shape Up Alpha Lipid New Image Malaysia yang perlu anda ketahui. Jom baca dulu. 1. Green Tea 2. L- Carnitine 3. Choline 4. Inositol Keempat-empat kandungan ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation) secara sekata untuk digunakan …

Read moreApa Kelebihan Alpha Lipid Shape Up?

Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Selamat berpuasa buat semua pembaca-pembaca blog kak zura.. semalam ada dapat mesej drp salah seorang pembaca blog kak zura.. beliau cakap dah 3 tahun ikuti info-info dan update dalam blog slimdiet2.org.. terima kasih ya kerana menjadi pembaca setia blog kak zura nih.. Harap satu hari nanti kita boleh bertemu.. 🙂   Baiklah.. since bila time …

Read moreRahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Kombinasi Mantap Shape Up Dan Glucos Cut

Bulan-bulan puasa ni, peluang kita nak turukan berat badan.. NAK RAYA SAKAN.. PAKAI KEBAYA GITU.. So apa lagi?? Harini kak zura nak share cara mantap untuk cepat-cepat bakar lemak degil tuh dengan kombinasi terhebat SHAPE UP + GLUCOS CUT.. memang betul-betul mantap!!!! Anda pasti tersenyum bila baju anda semakin longgar dan semakin longgar setiap hari …

Read moreKombinasi Mantap Shape Up Dan Glucos Cut

Cara Diet Dengan Shape Up

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti call je …

Read moreCara Diet Dengan Shape Up

Diet Shape Up New Image Bulan Puasa

Salam sejahtera rakan-rakan semua.. terima kasih kerana mengikuti perkembangan blog kak zura ini.. Blog ni dah berusia 4 tahun dan dah banyak artikel-artikel serta perkongsian kak zura untuk bantu ramai yang nak turun berat badan.. harap ia banyak membantu anda.. Yang terkini produk SHAPE UP DARI NEW IMAGE.. fasa ke 3 slimdiet2 dan alphalipid sd2 …

Read moreDiet Shape Up New Image Bulan Puasa

Shape Up Mampu Bakar Lemak 2kg Dalam 3 Hari

Tiba masanya untuk melupakan diet lama anda dan menyertai beratus-ratus orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan SHAPE UP! Keempat-empat kandungan dalam Alpha Lipid Shape Up ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation) secara …

Read moreShape Up Mampu Bakar Lemak 2kg Dalam 3 Hari