BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru Carb-bal ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak kurus …

Read moreBAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Berita Panas!!! Ramai yang hadapi masalah bila sebut je diet tapi tak boleh makan nasi.. termenung akak dan abang yang dah biasa makan nasi dah bertahun-tahun.. tiba-tiba bila nak diet, tak boleh jamah nasi.. ada yang cakap BOLEH MATI KALAU TAK MAKAN NASI.. Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA….!! Kak zura nak kongsikan satu berita yang cukup panas …

Read moreAJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

FORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Dah Jumpa Cara Diet Walaupun Makan Nasi Salam buat semua.. seronoknya kak zura harini.. Kak zura baru balik daripada Singapore semalam kerana menghadiri Royalti New Image di Singapore.. seronok sangat-sangat.. dapat duit lagi.. Disamping itu pihak syarikat launch produk terbaru iaitu CARB-BAL (carbo blocker yang boleh halang daripada darah kita serap karbo/nasi yang kita makan).. …

Read moreFORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Wow!!! Produk Slimming Terbaru Carb-Bal (Carbo Blocker)

Salam semua.. harini kak zura ada berita baik untuk anda yang ternanti-nanti kehadiran produk yang cukup PANASSS…. dan permintaan ramai.. Alhamdulillah hari ahad 24hb Mac 2013 ini kak zura terpaksa ke Singapore untuk menghadiri Majlis Royalti di Singapore.. nak kena gi ambik duit.. bestkan?? kat Malaysia, Royalti Malaysia dapat duit dalam RM. Di Singapore pulak, …

Read moreWow!!! Produk Slimming Terbaru Carb-Bal (Carbo Blocker)

Tak Percaya Makan Nasi Boleh Kurus

Salam ceria buat semua pembaca-pembaca blog dan mereka yang sedang berdiet… Dah lama sungguh kak zura menyepi diri.. sibuk sunggu sejak akhir-akhir ini.. Sebenarnya kak zura sibuk bertapa.. hehehhee.. sedang mencari ilham dan mencari idea-idea untuk bantu mereka yang banyak sangat masalah kegemukan dikalangan wanita, lelaki serta kanak-kanak.. Dalam sebulan membusykan diri nih, kak zura …

Read moreTak Percaya Makan Nasi Boleh Kurus