Cara Diet Dengan Shape Up

Jun 24, 14 Cara Diet Dengan Shape Up

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti call je hp kak zura 019-3197976

 

BAGAIMANA NAK DIET  HARI SHAPE UP NI?

>>>> PAGI : Minum Shape Up sahaja sebagai makanan sarapan pagi.

>>>> TENGAH HARI : Makan nasi macam biasa atau makanan berat yg lain. TIADA PANTANG LARANG.

>>>> MALAM : Minum Shape Up sahaja sebagai makanan malam.

 

Shape Up adalah pengganti makanan (meal replacement) jika kita taknak makan berat di waktu makan kita boleh gantikan makanan tu dengan minum segelas SHAPE UP..

 

4 AGEN pembakar lemak utama yg terkandung dalam SHAPE UP membantu pembakaran lemak yg pantas sepanjang anda berdiet..

 

 

Jika nak tahu apa kandungan-kandungan dalam SHAPE UP.. boleh klik di link ini untuk baca lanjut.. http://slimdiet2.org/2014/06/02/shape-up-mampu-bakar-lemak-2kg-dalam-3-hari/

 

Dah ramai yang berjaya turun berat badan.. 10KG dalam sebulan bila amalkan produk shape up..

 

 

Cubalah dan anda jadi hakim sendiri.. RUGI TAK CUBA TAU!!!! NANTI MENYESAL..

 

Cepat-cepat buang lemak lama tu.. sms/whatsapp ke 012-2777396 sekarang.. jangan tunggu-tunggu lagi.. 🙂

 

CARA MINUM SHAPE UP BULAN PUASA… boleh klik di link ini..  —>>> http://slimdiet2.org/2014/06/24/diet-shape-up-new-image-bulan-puasa/

 

ikhlas..

DRAGON LADY HAZURA

BODY ENGINEER..

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.