Testimoni Produk Pelansingan Badan Terkenal SDII

Jan 26, 18 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-turun-berat-badan-dengan-alpha-lipid-sdii-sd2-new-image-300x255.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

SDII dan TESTIMONI Produk Pelangsingan Badan Terkenal di NEW ZEALAND kini di MALAYSIA…   Slim Diet II atau SD 2 membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR dan sekaligus menghilangkan lemak badan berlebihan pada tubuh anda. SD II juga membantu anda untuk...


read more

Testimoni Alpha Lipid Lifeline Baik Untuk Kesihatan

Penyakit Virus Kulat Kuku   UMI KALTHOM (60 tahun), Damansara Height Selama 3 tahun saya menghadapi penyakit virus (kulat) di ibu jari tangan. Ini menyebabkan kuku jari menjadi rosak, dan tidak boleh menyentuh sabun langsung. Malahan selama 3 tahun saya terpaksa makan menggunakan sudu. Berbagai ikhtiar telah dilakukan seperti...


read more

POSING MAUT YANG CUKUP SEKSI…

Kak zura ada kat Kota Bharu sekarang.. anak cuti sekolah sampai lepas raya.. apa lagi.. peluang nak melawat mummy dan daddy di Kota Bharu, Kelantan. Sambil-sambil tuh nak ziarah bapa mertua sedang sakit.. Dialah bapa mertua yang paling sporting dan cukup memahami kak zura masa susah dan senang.. Kerana beliau lah juga kak zura dapat...


read more

Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Jun 14, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/12/deeva-anggun-alsd2-alpha-lipid-kurus-300x300.jpg

Posted by in Testimonial

Hari ini kak zura happy sangat-sangat… ramai yang hubungi kak zura pasal nak cuba turunkan berat badan.. insyallah selagi terdaya kak zura nak cuba bantu siapa saja yang bercita-cita untuk turunkan berat badan tuh.. selagi lagi kak zura nak bagi tahu, produk Alpha Lipid SDII dan Slim Diet 2 adalah selamat untuk ibu-ibu yang...


read more

Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

May 02, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-turun-10kg-dengan-alpha-lipid-sdii-slim-diet-2-300x102.jpg

Posted by in Promosi, Testimonial

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Alhamdulilah.. seronok semalam dengan bengkel slim diet 2 dengan en kamarul.. seramai 58 orang yang hadir untuk belajar bagaimana fungsi slim diet 2 dapat membantu kita turun berat tanpa berlapar.. rugi sapa yang tak dapat hadir…   Kali ni kak zura nak cerita pada anda semua testimoni terbaru daripada Dr Zatil Ismail daripada...


read more

Jeles Tak???? Lagi Testimoni Yang Berjaya Turun Berat Badan 12kg Dalam Masa 6 Minggu Sahaja…

Feb 10, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni5-siti-hajar-300x300.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Salam ceria.. lamanya tak update blog.. ramai yang tanya kak zura, kenapa lama tak update blog.. katanya suka baca blog kak zura.. hehehee… tq tq tq… tak sangka pulak, ada jugak peminat walaupun tak glamor..   Kali ni kak zura nak bagi you all jelesss… Macam tak percaya, tapi terpaksa percaya.. cuba tengok gambar...


read more

Testimoni SLIM DIET 2: Maz Afn dapat turunkan berat badan 21kg dalam masa 2 bulan..

Jan 25, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/maz-testimoni-alpha-lipid-sdii-214x300.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Hari ini kak zura nak kongsi kepada anda lagi satu testimoni hebat daripada pengguna SLIM DIET 2 yang dapat turunkan berat badan sebanyak 21kg dalam masa 2 bulan sahaja.. ikuti kisah beliau..   TESTIMONI MAZ AFN: Slim Diet II (SD2) menjadikan impian saya untuk menurunkan berat badan sebagai kenyataan… Ramai yg telah berjaya...


read more
Page 1 of 41234