TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Apr 09, 12 TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Alhamdulilah.. seronok semalam dengan bengkel slim diet 2 dengan en kamarul.. seramai 58 orang yang hadir untuk belajar bagaimana fungsi slim diet 2 dapat membantu kita turun berat tanpa berlapar.. rugi sapa yang tak dapat hadir…

 

Kali ni kak zura nak cerita pada anda semua testimoni terbaru daripada Dr Zatil Ismail daripada Trengganu..kita ikuti kisah beliau..

 

“Bulan 9 tahun lepas, saya minum SLIM DIET 2 selama 2 minggu, saya turun 7kg.. tapi masih gemuk sebab saya sangat gemuk.. then, saya berhenti minum SLIM DIET 2 selama 5 bulan, konon nak buat eksperimen. Ternyata, berat saya tak naik dah, tapi turun lagi 1 kg.. akhirnya, pada bulan lepas, saya mula minum lagi.. dan turun 6.5kg.. saya akan teruskan sehingga mencapai berat badan ideal, iaitu perlu turun 7-8kg lagi.. thanks SLIM DIET 2.. sebelum ni, macam-macam dah saya guna, semuanya tak jadi, buat saya muntah, dan end up dengan berat badan makin naik.. saya ambil masa sebulan lebih mengkaji mekanisme kerja SLIM DIET 2, dan saya amat berpuas hati kerana ianya amat selamat, meggunakan teknik protein sparing untuk bakar lemak, dicipta oleh pakar perubatan dari Harvard Medical School, dan yang paling penting, saya tak perlu berlapar.. alhamdulillah dengan izin-Nya juga..

Selain merasa lebih sihat, langsing, sesuai dengan tuntutan kerja saya yang perlu menasihati pesakit untuk menjaga kesihatan, saya juga dapat menjana pendapatan sampingan 4 angka sebulan.. insya Allah akan mencecah 5 angka tidak lama lagi..

berfikirlah dengan bijak, itu pesanan saya. – Dr Zatil”

 

Ini dia video testimoni DR Zatil dari Terengganu, dulu berat 80kg, sblum khawin, minum ALPHA LIPID SD2 dan beliau berjaya turunkan berat 16kg dlm masa hanya 1 1/2 shj…kpd sesiapa yg nak turunkan berat bdn sblum hari bahagia anda,Ini adalah gmbar terbaru dr zatil! Lawa tu…..sila call or sms di@ 014-2735906/ 019-3211134http://newimage2u.ads4blog.net/

Posted by Alpha Lipid New Image on 4hb Julai 2012

 

Jadi.. apa nak tunggu-tunggu lagi.. PROMOSI APRIL PUN MASIH DILANJUTKAN LAGI HINGGA 28 APR 2012..

 

HARGA PROMOSI:

ALPHA LIPID – 3tin + free shaker + free keahlian = RM450

SLIM DIET 2 – 4tin + free shaker + free keahlian = RM432

BIO REJUV – 1set (7 item) + free bio rejuv travel pack (berharga RM270) + free keahlian + bonus RM96 = RM1,190

 

* Untuk dapat free keahlian wajib email pada saya fotocopi ic anda ke hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my atau boleh juga MMS gambar ic anda ke no hp saya 019-3197976… Jika tidak kami tak dapat memproses keahlian secara percuma tersebut

 

** UNTUK YANG NAK TURUN CEPAT ELOKLAH AMBIL SEKALI PAKEJ TAMBAHAN… 1 TIN FIBERMAX + 1 KETOSTIK = RM110 + RM20

 

NAK TURUN 5-10KG DALAM MASA SEBULAN???? CALL KAK ZURA 019-3197976 / 012-2777396 SEKARANG JUGA…

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.