Peluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Salam sejahtera buat pembaca-pembaca blogAlhamdulillah, Kak Zura ingin ucapkan selamat menyambut bulan Ramadan untuk rakan-rakan yang beragama Islam. Jika anda adalah non-muslim pun tentu seronok kerana bermacam-macam juadah ada kat pasar ramadhan, kedai-kedai makan, hotel-hotel.. untuk sama-sama di nikmati.. TAPI AWASS!! Jangan membazir dan jangan terlebih makan.. 🙂   Baiklah, bulan ramadhan pon dah bermula …

Read morePeluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Apa Kelebihan Alpha Lipid Shape Up?

Kelebihan Shape Up Alpha Lipid New Image Malaysia yang perlu anda ketahui. Jom baca dulu. 1. Green Tea 2. L- Carnitine 3. Choline 4. Inositol Keempat-empat kandungan ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation) secara sekata untuk digunakan …

Read moreApa Kelebihan Alpha Lipid Shape Up?

Cara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Teks: Hazura Hashim Bani Foto: Google   Salam sejahtera buat pembaca blog slimdiet2.org… waaah!! lama sungguh kak zura tak update blog..  kak zura sebenarnya teramat bz dengan bisnes baru.. ada produk baru yang kak zura cuba.. yang boleh lagi cepat turun berat badan selain daripada alphalipid sd2 dan shape up.. nanti kak zura cerita ya.. …

Read moreCara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Rahsia Hapuskan Selulit Jahat

Ramai yang cuba menurunkan berat badan, juga berharapan selulit-selulit yang ada juga dapat dinyahkan. Namun setelah badan menjadi kurus, selulit tidak juga hilang.  Anda belum tahu rahsia membuang selulit seiring dengan menguruskan badan. Kak zura nak share rahsia dia..   Apa itu selulit?   Selulit bukanlah satu topik yang menarik untuk dibicarakan. Masing-masing cuba menyembunyikan …

Read moreRahsia Hapuskan Selulit Jahat

7 Hari Kurus Sebelum Raya

Mula-mula sekali kak zura nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan berdiet dan pembaca-pembaca blog kak zura.. InsyaAllah jika ada kesempatan, kak zura akan buat open house nanti.. harap sangat dapat jumpa semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu membaca blog kak zura ini.. Kalau balik Kota Bharu boleh kita jumpa… berkenalan.. 🙂   Bagaimana diet …

Read more7 Hari Kurus Sebelum Raya

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat …

Read moreKurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Selamat berpuasa buat semua pembaca-pembaca blog kak zura.. semalam ada dapat mesej drp salah seorang pembaca blog kak zura.. beliau cakap dah 3 tahun ikuti info-info dan update dalam blog slimdiet2.org.. terima kasih ya kerana menjadi pembaca setia blog kak zura nih.. Harap satu hari nanti kita boleh bertemu.. 🙂   Baiklah.. since bila time …

Read moreRahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak