Kesan Sampingan Alpha Lipid SD 2

Nov 21, 17 Kesan Sampingan Alpha Lipid SD 2

Posted by in Alphalipid SDII

Ketahui bagaimana Alpha Lipid Slim Diet 2 membantu anda mencapai BERAT BADAN Ideal anda dengan Jimat, Selamat & 100% Berkesan! Kesan Sampingan Atau Kebaikan Alpha Lipid SD2 Apa Itu Alpha Lipid SD2? Alpha Lipid SD2 tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University iaitu Dr. George Cahill dan...


read more

Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Mar 14, 17 Alpha Lipid Lifeline – Dapatkan Susu Colostrum Terbaik di Dunia

Posted by in Alpha Lipid

APAKAH ALPHA LIPID DAN KEBAIKANNYA Alpha LipidTM – the ultimate colostrum delivery system. Doktor dan saintis telah lama mengiktiraf tentang kepentingan colostrum sebagai makanan utama untuk mamalia yang baru lahir. Semasa beberapa dekad, mereka telah memulakan kajian tentang bahan-bahan bioaktif yang lain di dalam susu, seperti...


read more

Peluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Jun 18, 15 Peluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Posted by in Alphalipid SDII, Cadangan Makanan, Shake Up

Salam sejahtera buat pembaca-pembaca blogAlhamdulillah, Kak Zura ingin ucapkan selamat menyambut bulan Ramadan untuk rakan-rakan yang beragama Islam. Jika anda adalah non-muslim pun tentu seronok kerana bermacam-macam juadah ada kat pasar ramadhan, kedai-kedai makan, hotel-hotel.. untuk sama-sama di nikmati.. TAPI AWASS!! Jangan...


read more

Apa Kelebihan Alpha Lipid Shape Up?

Kelebihan Shape Up Alpha Lipid New Image Malaysia yang perlu anda ketahui. Jom baca dulu. 1. Green Tea 2. L- Carnitine 3. Choline 4. Inositol Keempat-empat kandungan ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation)...


read more

Cara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Dec 31, 14 Cara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Posted by in Tips & Panduan

Teks: Hazura Hashim Bani Foto: Google   Salam sejahtera buat pembaca blog slimdiet2.org… waaah!! lama sungguh kak zura tak update blog..  kak zura sebenarnya teramat bz dengan bisnes baru.. ada produk baru yang kak zura cuba.. yang boleh lagi cepat turun berat badan selain daripada alphalipid sd2 dan shape up.. nanti kak...


read more

Rahsia Hapuskan Selulit Jahat

Oct 28, 14 Rahsia Hapuskan Selulit Jahat

Posted by in Tips & Panduan

Ramai yang cuba menurunkan berat badan, juga berharapan selulit-selulit yang ada juga dapat dinyahkan. Namun setelah badan menjadi kurus, selulit tidak juga hilang.  Anda belum tahu rahsia membuang selulit seiring dengan menguruskan badan. Kak zura nak share rahsia dia..   Apa itu selulit?   Selulit bukanlah satu topik...


read more

Hilang Kedut Dengan Satu Sapuan

Oct 28, 14 Hilang Kedut Dengan Satu Sapuan

Posted by in Bee Venom

Hari ini kak zura nak berceria pasal bee venom.. memang best pakai.. kalau dulu malas nak pakai krim krim muka nih.. tak suka dengan produk yang berminyak.. tapi BEE VENOM BEST SANGAT-SANGAT.. Kulit jadi tegang dan gebu.. tak payah botox botox yang menyakitkan.. Tidak perlu suntikan hanya sapu Krim Anti Kedut Bee Venom sahaja SETIAP...


read more

Kesan 7 Hari Guna Bee Venom

Sep 28, 14 Kesan 7 Hari Guna Bee Venom

Posted by in Bee Venom

Ramai yang nak cantik.. ramai yang nak putih gebu.. ramai yang nak sentiasa awet muda.. sebab tu lah banyak produk-produk kat luar sana yang boleh bantu kulit cerah dan nampak lebih muda.. ada juga yang ambil jalan mudah nak cantik dengan buat plastik surgery.. ada juga yang sanggup cocok botox.. eeee.. kzura seram kalau yang jenis...


read more