Kombinasi Mantap Shape Up Dan Glucos Cut

Bulan-bulan puasa ni, peluang kita nak turukan berat badan.. NAK RAYA SAKAN.. PAKAI KEBAYA GITU.. So apa lagi?? Harini kak zura nak share cara mantap untuk cepat-cepat bakar lemak degil tuh dengan kombinasi terhebat SHAPE UP + GLUCOS CUT.. memang betul-betul mantap!!!! Anda pasti tersenyum bila baju anda semakin longgar dan semakin longgar setiap hari …

Read moreKombinasi Mantap Shape Up Dan Glucos Cut

Cara Diet Dengan Shape Up

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti call je …

Read moreCara Diet Dengan Shape Up

Diet Shape Up New Image Bulan Puasa

Salam sejahtera rakan-rakan semua.. terima kasih kerana mengikuti perkembangan blog kak zura ini.. Blog ni dah berusia 4 tahun dan dah banyak artikel-artikel serta perkongsian kak zura untuk bantu ramai yang nak turun berat badan.. harap ia banyak membantu anda.. Yang terkini produk SHAPE UP DARI NEW IMAGE.. fasa ke 3 slimdiet2 dan alphalipid sd2 …

Read moreDiet Shape Up New Image Bulan Puasa

Shape Up Mampu Bakar Lemak 2kg Dalam 3 Hari

Tiba masanya untuk melupakan diet lama anda dan menyertai beratus-ratus orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan SHAPE UP! Keempat-empat kandungan dalam Alpha Lipid Shape Up ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation) secara …

Read moreShape Up Mampu Bakar Lemak 2kg Dalam 3 Hari

TERKINI: SHAPE UP MEMANG MENGANCAM!!

Salam sejahtera buat semua pembaca blog slimdiet2.org ini.. kak zura meminta maaf sangat-sangat kerana dah lama tak update blog.. kak zura busy yang amat sangat sejak lunchingnya produk terbaru SHAPE UP ini.. memang sambutan yang cukup luar biasa dan havoc havoc orang kata.. tak menang tangan di buatnya.. alhamdulilah.. rezeki Allah nak bagi serta peluang …

Read moreTERKINI: SHAPE UP MEMANG MENGANCAM!!

Hilangkan Ketagih Nak Makan Waktu Malam

Adakah anda asyik hadapi masalah nak makan je.. asyik nak mengunyah je.. asyik teringat nak makan coklat je walaupun sebenarnya perut dah kenyang.. lebih-lebih waktu malam kalau lambat tidur.. perut mulalah rasa nak makan.. bila otak dok teringat pada makanan.. Bukannya tak boleh makan.. boleh.. tapi bila dah lewat malam, tak elok sebenarnya makan.. di …

Read moreHilangkan Ketagih Nak Makan Waktu Malam

Makan Lewat Malam Boleh Gemuk Ke?

Ramai yang takut untuk makan lewat malam kerana TAKUT GEMUK!! Sebenarnya ia bergantung kepada jenis makanan yang anda pilih. Pengambilan makanan malam juga mampu memberikan khasiat kepada tubuh. Jom ketahuinya. Apabila bercakap tentang snek sihat, burger dan ayam goreng tidak termasuk dalam senarai ini ya. Makanan ringan yang mengandungi karbohidrat berkanji dan lemak tinggi harus …

Read moreMakan Lewat Malam Boleh Gemuk Ke?

Rumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

Hehehehee.. saja terasa nak tulis tajuk yang seksi sikit.. entahlaaa.. sejak dua menjak nih asyik rasa sexy je.. maybe kerana BENGKEL MAKE ME GORGEOUS “POWER UP YOUR ENERGY POWER UP YOUR SEX” dah tak lama lagi, 8hb Feb 2014.. nak kena menjiwai watak untuk kongsikan dan bantu selesaikan masalah obesiti dikalangan wanita yang mana Obesiti …

Read moreRumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

Awal-awal tahun nih ramai je yang nak turun berat badan.. azam baru lah katakan.. semangat bukan main lagi nak kurus.. siap beli kasut baru.. baju sukan baru.. anda bagaimana?? kak zura pun sebenarnya bersemangat sangat-sangat nak turunkan berat lagi dalam 10kg.. azam baru jugak nih… hehehee.. nak lebih sihat dan nampak lebih muda gituuu.. Baiklah.. …

Read more5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

6 Cara Mudah Untuk Kurus Sepanjang Ramadhan

Salam sejahtera — esok kita dah masuk bulan Ramadhan.. sebulan kita akan berpuasa.. tak sabar rasanya kak zura nak lagi slim.. Acara kemuncak PROGRAM CABARAN BERANI SLIM HARITU kami adakan aktiviti jungle tracking di Hutan Lipur Sg Pisang.. memang best sangat-sangat.. udara nyaman dan air terjun yang sejuk menggigil.. cukup nyaman dan mendamaikan kalau nak …

Read more6 Cara Mudah Untuk Kurus Sepanjang Ramadhan