Syok Nya Raya Bersama Slim Diet 2

Alhamdulillah syukur kita semua dapat menunaikan puasa selama sebulan… dan kita pun dah selamat sampai ke rumah masing-masing selepas beraya di kampung bersama ibubapa tercinta, adik beradik dan saudara mara…

 

Syok sangat raya tahun nih.. Kak zura beraya selama seminggu di Kota Bharu, Kelantan.. siap main mercun tuh.. hehehheee… tak cukup kuat bunyi mercun terus ajak adik kesayangan kak zura teman gi beli lagi.. kak zura jadi driver.. redah jugak jem malam-malam raya tu kat bandar Kota Bharu semata-mata nak cari mercun.. hehehehe…perangai tak macam orang umur 40 tahun kan?? bila time raya je, rasa macam umur kembali 20 tahun.. seronok sangat-sangat… masa kecik-kecik dulu mana berani nak keluar umah malam-malam beli mercun.. sure kena marah kat Daddy.. tu pasal tahun ni buang tebiat sikit.. kul 12 tengahmalam pun masih dok berdentum-dentum.. nasib baik jiran tak panggil polis.. hehehe.. syok sungguh laaaa…

 

Ok.. berbalik kepada open house dan makan banyak.. emmm… memang ngeri kalau tak kawal.. yang pasti 3-4kg pasti akan naik sekelip mata kalau tak jaga.. tapi kak zura percaya.. mereka yang amalkan slim diet 2 dan makan banyak pun tak akan naik badan mereka.. makan banyak pun, kena jaga jugak karbo yang di ambil.. jangan bantai je.. Kalau mereka yang tinggal di KL, sudah pasti trend open house atau raya selama sebulan.. hari sabtu ahad banyaklah open house nak kena attend.. Kak zura sarankan, yang belum minum slim diet 2 tu, cubalah amalkan dari sekarang..

 

Kak zura juga nak berkongsi peluang bisnes untuk mereka yang berminat nak dapatkan extra income macam kak zura.. bolehla sikit2 buat bagi duit raya untuk mak ayah.. dulu mak ayah bagi duit raya, sekarang giliran kita lah pulak bagi duit raya pada mereka, betul tak??

 

Ia di panggil WORLD PARTNERSHIP PROGRAME… peluang perniagaan baru yg terkini, hanya di hujung jari anda sahaja.. Insyallah anda akan mendapat pulangan yg cukup bagus… untuk keterangan lanjut sila klik link di bawah…

 

What if … it was free?

JUST click the link below….

PELUANG BISNES

UNTUK MEREKA YANG BERMINAT ATAU KURANG JELAS, BOLEH HUBUNGI

KAK ZURA 019-3197976 / 012-2777396 (hazurahb@gmail.com)

atau facebook HAZURA HASHIM BANI

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.