TERKINI: SHAPE UP MEMANG MENGANCAM!!

Salam sejahtera buat semua pembaca blog slimdiet2.org ini.. kak zura meminta maaf sangat-sangat kerana dah lama tak update blog.. kak zura busy yang amat sangat sejak lunchingnya produk terbaru SHAPE UP ini.. memang sambutan yang cukup luar biasa dan havoc havoc orang kata.. tak menang tangan di buatnya.. alhamdulilah.. rezeki Allah nak bagi serta peluang …

Read moreTERKINI: SHAPE UP MEMANG MENGANCAM!!

Rumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

Hehehehee.. saja terasa nak tulis tajuk yang seksi sikit.. entahlaaa.. sejak dua menjak nih asyik rasa sexy je.. maybe kerana BENGKEL MAKE ME GORGEOUS “POWER UP YOUR ENERGY POWER UP YOUR SEX” dah tak lama lagi, 8hb Feb 2014.. nak kena menjiwai watak untuk kongsikan dan bantu selesaikan masalah obesiti dikalangan wanita yang mana Obesiti …

Read moreRumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

Awal-awal tahun nih ramai je yang nak turun berat badan.. azam baru lah katakan.. semangat bukan main lagi nak kurus.. siap beli kasut baru.. baju sukan baru.. anda bagaimana?? kak zura pun sebenarnya bersemangat sangat-sangat nak turunkan berat lagi dalam 10kg.. azam baru jugak nih… hehehee.. nak lebih sihat dan nampak lebih muda gituuu.. Baiklah.. …

Read more5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

6 Cara Mudah Untuk Kurus Sepanjang Ramadhan

Salam sejahtera — esok kita dah masuk bulan Ramadhan.. sebulan kita akan berpuasa.. tak sabar rasanya kak zura nak lagi slim.. Acara kemuncak PROGRAM CABARAN BERANI SLIM HARITU kami adakan aktiviti jungle tracking di Hutan Lipur Sg Pisang.. memang best sangat-sangat.. udara nyaman dan air terjun yang sejuk menggigil.. cukup nyaman dan mendamaikan kalau nak …

Read more6 Cara Mudah Untuk Kurus Sepanjang Ramadhan

Risau Tak Dengan Masalah Kegemukan??

Dengan pembangunan ekonomi dan gaya hidup dan diet yang semakin berubah, berat badan yang berlebihan dan obesiti (kegemukan)semakin meningkat di benua Asia. Hampir 20 juta rakyat Malaysia mengalami masalah obeseti.. takutnyaaa kan??   Ini mengakibatkan peningkatan kadar penyakit-penyakit yang berkaitan dengan berat badan berlebihan, termasuk diabetes (kencing manis) jenis 2 ,penyakit jantung, angin ahmar dan …

Read moreRisau Tak Dengan Masalah Kegemukan??

Ingat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berderet

Salam semua.. dah 2 minggu kak zura tak update blog.. bz sangat-sangat dengan AGENDA TERBARU YANG NAK SHARE DENGAN ANDA SEMUA.. Kak zura bakal menggabungkan 4 orang PAKAR KECANTIKAN DAN PELANSINGAN yang hebat-hebat belaka untuk membantu anda yang mempunyai masalah berat badan.. Rasanya ramai yang dah tertipu dengan Slimming-slimming center.. kak zura sendiri pun pernah.. …

Read moreIngat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berderet

Tergempar!! Lagi Produk Baru Untuk Turun Berat Badan

Salam buat semua rakan-rakan pembaca blog Kak Zura.. Syukur kepada Allah atas kurnia dan limpahnya… Kak zura diberi peluang skali lagi untuk menerima Royalti pada esok Sabtu 11hb Mei 2013.. Pada 6 bulan yang lalu sebanyak RM225,000 telah diberi oleh Syarikat New Image atas kerja keras yang kak zura lakukan dalam membina network dan membantu …

Read moreTergempar!! Lagi Produk Baru Untuk Turun Berat Badan

BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru Carb-bal ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak kurus …

Read moreBAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Berita Panas!!! Ramai yang hadapi masalah bila sebut je diet tapi tak boleh makan nasi.. termenung akak dan abang yang dah biasa makan nasi dah bertahun-tahun.. tiba-tiba bila nak diet, tak boleh jamah nasi.. ada yang cakap BOLEH MATI KALAU TAK MAKAN NASI.. Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA….!! Kak zura nak kongsikan satu berita yang cukup panas …

Read moreAJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL