CARA NAK KURUS YANG SELAMAT TANPA UBAT-UBATAN

Jul 11, 11 CARA NAK KURUS YANG SELAMAT TANPA UBAT-UBATAN

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Syukur alhamdulillah.. semakin ramai yang ingin mencuba produk SLIM DIET 2 untuk turun berat badan tanpa berlapar… Dah ramai yang berjaya.. ada yang boleh turun 11kg dalam masa 5 hari!!! terkejut kak zura terima sms daripada kawannya.. Bagi mereka yang mengalami masalah berat badan, Kak zura rasa artikel ni sangat berguna untuk...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2 DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN 15KG DALAM MASA 3 BULAN

Jul 01, 11 TESTIMONI SLIM DIET 2 DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN 15KG DALAM MASA 3 BULAN

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Testimoni SLIM DIET 2: Wan Masri Haida Macam tak percaya, tapi itulah yg terjadi kepada saya apabila berat badan saya telah turun dari 75kg kepada 60kg selepas minum SD2 dalam masa 3 bulan sahaja. Yang paling best, saya menjalani program diet SD2 tanpa perlu berlapar. Jeans yang dulunya saiz 34 juga telah menurun kpd saiz 28. Selain...


read more

SLIM DIET 2 – JAWAPAN KEPADA PENURUNAN BERAT BADAN 10-15KG SEBULAN

Jangan seksa badan kita…   Badan perlukan tenaga tiap-tiap hari. Tenaga dibekalkan melalui karbohidrat dan gula. Pagi makan nasi lemak+teh tarik, tengahari makan nasi kandar+air sirap, malam makan nasi goreng kg+teh ais… Bayangkan berapa banyak carbohidrat+gula yang masuk dalam badan sedangkan badan cuma nak sikit je carbo...


read more

Kurang Pengambilan Gula Semasa Berdiet Slim Diet 2 Sebab Pening Kepala

Jun 09, 11 Kurang Pengambilan Gula Semasa Berdiet Slim Diet 2 Sebab Pening Kepala

Posted by in Alphalipid SDII, F.A.Q, Tips & Panduan

Kita sudah pun masuk ke pertengahan tahun 2011.. Macam mana dengan azam tahun baru aritu?? Dah berjaya ke belum?? Atau masih lagi mencari-cari…?? Jangan lama sangat bertindak, nanti lambat nak jadi.. dah separuh tahun dah nih.. tinggal lagi 6 bulan kita nak habis tahun 2011…   Untuk mereka yang berazam untuk menurukan berat...


read more

Dah Diet Tapi Masih Tak Kurus-Kurus Lagi..

May 28, 11 Dah Diet Tapi Masih Tak Kurus-Kurus Lagi..

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Wowww.. weee.. seronok sungguh minggu nih.. Selepas amalkan “SLEEP TIME” tiap-tiap malam sejak seminggu.. rasa badan segar dan muka pun berseri.. Bangun pagi pun rasa ceria je.. takde lah rasa malas nak bangun.. time-time hujan je, rasa nak tarik selimut je.. hehehehehehehee… you all kena cuba.. rugi sangat-sangat kalau tak...


read more

15 TIP PANDUAN MENGAWAL BERAT BADAN BAGI PENGANTIN…

May 24, 11 15 TIP PANDUAN MENGAWAL BERAT BADAN BAGI PENGANTIN…

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Salam buat semua, kak zura asyik sibuk dengan produk baru yang meletup iaitu “SLEEP TIME”, kak zura mendapat banyak panggilan, sms dan email daripada mereka yang berminat untuk cuba produk baru ini serta ramai juga yang nak minta tips untuk dapat extra income… seronok rasanya.. hampir terlupa untuk memberi tip-tips yang nak...


read more

TIPS KURUS BADAN SECARA SELAMAT…

May 07, 11 TIPS KURUS BADAN SECARA SELAMAT…

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Alhamdulillah…. lega sikit rasanya harini.. dapatlah kak zura luangkan masa untuk berkongsi sedikit tips untuk semua yang sedang mengamalkan SLIM DIET 2 untuk menguruskan badan juga pada mereka yang masih lagi tercari2 produk untuk kurus..   Memang sebaiknya kita mencari cara menguruskan badan yang selamat.  Pelbagai bahan...


read more

Kenapa Kita Perlu Kurus??

Apr 15, 11 Kenapa Kita Perlu Kurus??

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Gemuk! Semua orang tak suka gemuk, tembun dan boroi. Tapi ada yang suka sebab nampak comel dan rasa nak picit-picit je lemak kat pipi dan perut. Jadi kenapa perlu kurus dan sihat? Pada saya amat mudah jika kita tahu caranya. Berbeza saya yang dulu tidak tahu apa-apa dan selalu gagal. Sahabat boleh baca DI SINI dan DI SINI...


read more