AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Apr 01, 13 AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Berita Panas!!!

Ramai yang hadapi masalah bila sebut je diet tapi tak boleh makan nasi.. termenung akak dan abang yang dah biasa makan nasi dah bertahun-tahun.. tiba-tiba bila nak diet, tak boleh jamah nasi.. ada yang cakap BOLEH MATI KALAU TAK MAKAN NASI..
 
Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA….!! Kak zura nak kongsikan satu berita yang cukup panas sejak munculnya produk terbaru CARB-BAL (Carbo-blocker) yang mana orang yang nak turun berat badan boleh makan nasi.. cayalaaaa!!!!
 
Kak zura nak share testimoni sendiri bila makan CARB-BAL DENGAN ALPHA LIPID SD2..  best sangat-sangat.. Kalau dulu minum alsd + makan protein (sayur dan lauk-lauk) kena makan kerap.. sekejap je lapar.. sekejap je lapar.. tapi still bakar lemak pasal lagi kerap kita makan, lagi tinggi metabolisma kita SEMALAM MAKAN CARB-BAL SEBIJI 20 minit sebelum makan, then minum Alpha lipid slim diet 2 + makan nasi goreng satu cawan kul 4pm.. sampai malam kenyang.. malam tu just makan buah oren 3 biji je.. sampai lah ke pagi…PAGI NI dah ambik carb-bal then minum alsd2.. berpeluh macam jogging.. Memang boleh kurus lah jawab dia.. Kombinasi berdiet yg terbaik!!!!

 

Siapa yang perlu cuba CARB BAL??

1) ANDA YANG BERDIET DENGAN ALSD2 – lagi mudah dan gembira bila dapat makan extra carbo tanpa was-was

2) ANDA YANG BERDIET TANPA ALSD2 – sebelum ini perlu kurangkan kandungan gula dan karbo untuk cepat lansing

3) ANDA YANG MENGIDAP DIABETES/KENCING MANIS -yang perlu mengawal pengambilan gula dan karbo

4) ANDA YANG TIDAK BERDIET tapi berhajat untuk mengurangkan pengambilan karbo dan gula dalam makanan seharian

 

Carb Bal menghalang penyerapan karbo/gula sehingga 123g SEHARI!!!!!Dihasilkan drpd tumbuhan GYMNEMA SLYVESTRE yg sgt semulajadi (seperti gula stevia dihasilkan drpg daun stevia)

 

 

CARA PENGAMBILAN

1 biji 3x sehari 1 jam sebelum makan.. anggaran makanan yang boleh menghalang penyerapan karbo SEBANYAK 123GM (total sehari) adalah

  1. Sepinggan pasta
  2. 7 keping roti wholemeal
  3. 3/4 mangkuk brown rice

 

UNTUK YANG BERDIET DGN ALSD2 :

1 biji cab bal 1 jam sebelum makan- kemudia minum alsd2 bila nak makan pagi, tengahari  dan malam

 

JOMM KITA TRY!!!

pakej yang disediakan boleh klik: http://slimdiet2.org/2013/03/25/formula-hebat-carb-bal-boleh-slim-diet-makan-nasi/

 

Yang berminat boleh hubungi kak zura cepat-cepat kerana stok terhad.. sapa cepat dia dapat..

 

IKHLAS:

Hazura Hashim Bani

Facebook : http://www.facebook.com/DragaonLadyHazura

019-3197976 / 012-2777396

http://slimdiet2.org

hazurab@gmail.com / hazurahb@unifi.my

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.