Alpha Lipid SD2 merupakan program pengurusan badan yang pertama mengamalkan teknik diet tanpa berlapardi mana anda tidak perlu meninggalkan rutin. Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia. HEBAT BUKAN!!

 

7 TIPS KURUS PALING MUDAH DENGAN SLIM DIET 2

1. Campurkan 2 skup SDII ke dalam 200 ml air sejuk, goncang sehingga larut dan minum. Ambil SDII sebanyak 4 kali sehari diselang-selikan dengan waktu sarapan pagi, makan tengahari dan makan malam. Boleh ambil SD2 sebelum makan, lepas minum tuh boleh terus makan..
2. Buat sementara waktu, tinggalkan makanan berkarbohidrat dan bergula sepanjang program diet. Karbohidrat dan Gula akan membantutkan pembakaran lemak…uisshh, tak sanggup kalau lemak takmo tebakar!!!
3. Pilih makanan yang rendah karbohidrat (tidak lebih dari 35 gm sehari) dan makanlah sekurang-kurang 3 kali sehari. Boleh makan lagi sekiranya merasa lapar…….. Untuk lebih konfiden, pilih jer la makanan berprotein spt ayam, ikan, daging, seafood, telur, tempe, tauhu dan segala jenis sayur2an……KFC boleh mkn tau, tp kena buang kulit ayam tu yer!

4. Minum air kosong atau air mineral sekurang-kurangnya 2 litre sehari. Tambah minuman anda dengan meminum teh hijau atau teh herba yang sudah dinyah keffein dan tanpa gula.
5. Jangan biarkan diri anda berlapar ketika berdiet. Berlapar hanya akan merendahkan metabolism anda dan melambatkan pembakaran lemak. Jadi kalau berlapar, lambat turun berat..
6. Lakukan ujian air kencing dengan Keto sticks setiap hari untuk mempastikan pemakanan anda sudah betul mengikut keperluan berdiet. Dapatkan warna pink setiap hari untuk penurunan berat badan yang lebih banyak….
Mana nak dpt Keto Stick ni???? Boleh beli dengan kak zura… sebotol boleh test sebanyak 50x..

7. Jalanilah cara hidup yang aktif seperti mengamalkan menggunakan tangga dari menaiki lift bagi tingkat yang rendah atau parkir kenderaan di tempat yang jauh supaya anda boleh beriadah secara tidak langsung. Jika mampu bersenamlah selama 30 minit setiap hari untuk mempercepatkan proses pelangsingan ini…
* Produk terbaik SLIMDIET II (SD2) ini adalah keluaran syarikat terkemuka di New Zealand iaitu NZ NEW IMAGE INTERNATIONAL….

Produk ini diformulasi berdasarkan kajian terperinci dari doktor2 pakar di Havard Medical School..

SD2 adalah HALAL, BERKUALITI, SELAMAT dan SANGAT BERKESAN..

 

HAAAAAA…BAGAIMANA, NAK KURUS TAK ?????? 🙂

 

Hubungi kak zura: sms/call 019-3197976 atau email hazurahb@gmail.com utk maklumat lanjut atau layari http://hazurahashimbani.com