PELUANG TERAKHIR NAK SLIM DAN SEKSI SEBELUM RAYA..

Harini kak zura happy sangat-sangat kerana ramai yang memberi feedback positif setelah dapat turunkan berat badan.. ramai yang dapat pakai baju-baju lama.. ramai dah happy pasal dapat bergaya hari raya nanti.. dah lama tak pakai baju kebayakan? asyik dok pakai baju besar, baju jubah je semata-mata nak tutup lemak-lemak dan spare tayar kat perut..

 

Kak zura juga happy pasal melalui biz ini kak zura dah dapat bantu ramai yang dapat duit extra melalui bisnes ALPHA LIPID SD2.. dah lah dapat berat ideal, dapat duit lagi.. Kak zura amat bangga sekali dengan pencapaian DEEVA ANGGUN, DR ZATIL, EZLYN DAN AHMAD HUMAIZI.. mereka bakal menjadi leader yang hebat bawah pimpinan kak zura.. Kak zura tak sangka sekali, dengan formula yang kak zura ajar pada mereka ini, Humaizi dalam masa 3 bulan sahaja dapat income RM11k!!! yang lain-lain pun dah dapat income RM8k-RM12k.. kawan rapat kak zura sendiri, KAK MARINI KASIM latest bonus dia dapat RM45,000.. sapa nak bagi you all duit banyak tu?? you all fikirlah sendiri.. dengan produk yang hebat seperti ALSDII anda mampu dapat..

 

Semalam kak zura balik ke Kota Bharu semata-mata nak berpuasa dengan mummy dan daddy kak zura.. balik 2 hari.. saja buat surprise.. dia orang tak tahu pun kak zura nak balik.. hehehehe.. kul 5am, bunyi kan loceng.. masa tu dia orang nak sahur.. terkejut tengok kak zura kat depan gate.. best sangat…!!! kak zura bawak balik cek bonus atas nama mummy kak zura hasil daripada buat bisnes nih bernilai RM9,200.. you all bagi berapa duit kat mak dan ayah?? emmm.. dalam bisnes nih you all boleh tau.. tak yah buat keluar duit gaji pun, tapi daripada duit extra ni sahaja dapat bayar balik jasa-jasa ibu bapa anda semua.. YOU ALL TAK NAK KE?????

 

Dalam pakej terbaru Ogos ada termasuk sekali ketostik.. ramai yang tak tahu apa itu ketostik.. KETONE STICKS digunakna untuk ujian air kencing dengan mengukur jumlah ketone iaitu kumuhan pembakaran lemak dibadan. Hasil dari ujian anda boleh pastikan samada pemakanan anda sudah menepati keperluan karbohidrat rendah atau tidak.

 

 

 

WARNA PUTIH(NEG)..tanda terlebih ambil karbohidrat

WARNA CREAM (5)…tanda ketosis berlaku sikit

WARNA PINK (10)….tanda ketosis optima -warna yg dicari

WARNA PURPLE (50)..tanda kurang karbohidrat atau air

WARNA DARK PURPLE (100)..tanda kurang sangat karbo

——————————————————————————-

sebotol mempunyai 50 keping stripe didalamnya yg mana perlu dikenakan kepada urine dan tunggu selama 3-4 minit untuk ia bertindak dgn memberikan warna….semoga warna ketostik anda antara cream dan yg paling baik pink…mula digunakan selepas 3 hari start alsd2..paling baik guna awal pagi..

 

Kita masih ada masa lagi 6 hari sebelum nak raya.. you all masih ada peluang lagi untuk tampil slim dan seksi masa raya nanti.. pasti ramai yang jeles tengok anda dah slim dan bergaya.. POSMEN PUN AKAN CUTI BERMULA RABU INI.. JADI KAK ZURA HARAP YOU ALL DAPAT PILIH PAKEJ YANG SESUAI UNTUK ANDA SUPAYA TAK TERPUTUS BEKALAN ALPHA LIPID SD2 MASA RAYA NANTI.. hati-hati masa makan banyak raya nanti, pastikan anda jangan tinggal minum alpha lipid sdii supaya berat tak akan naik..

 

YouTube Preview Image

 

 

PAKEJ BULAN OGOS BLH RUJUK DI LINK INI: http://slimdiet2.org/2012/08/10/kenali-masalah-gemuk-anda-dan-bagaimana-nak-settle/

 

jangan tangguh-tangguh.. bertindak lah sekarang.. call kak zura 019-3197976 / 012-2777396 (hazurahb@unifi.my / hazurahb@gmail.com)

facebook : Hazura Hashim Bani / slimdiet2.org

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *