Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

May 02, 12 Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Posted by in Promosi, Testimonial

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura...


read more

Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Nov 21, 11 Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Posted by in Event, Promosi

Cuti skolah dah bermula.. ramai yang dah plan untuk bercuti / holiday bersama anak-anak.. Kak zura suggest untuk mereka yang nak BERCUTI SAMBIL DAPAT DUIT boleh lah cuba datang ke KL pada 26hb nov 2011 (sabtu).. ACARA ROYALTY MALAYSIA kembali lagi.. setiap 6 bulan sekali kami meraikan para ahli-ahli New Image dengan pemberian...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

Oct 28, 11 TESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Testimoni terbaru slim diet 2 daripada Puan Kartini Hasan… “sape dok area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya…dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1...


read more

SLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

Mar 17, 11 SLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Diet pantas dan kekal   Memperkenalkan kepada anda diet hebat,lebih pantas dan paling berjaya di dunia iaitu Slim Diet 2 diet ketogenic atau lebih dikenali Protein Sparing Modifed fast.   Semenjak tahun 1970an lagi diet ini kurang mendapat sambutan. Pada masa itu ramai rakyat Amerika telah mengikuti low-fat diet atau diet...


read more

10 Tips Untuk Mereka Yang Mengamalkan Slim Diet 2… Pasti Dapat Turunkan Berat Badan Anda

Oct 18, 10 10 Tips Untuk Mereka Yang Mengamalkan Slim Diet 2… Pasti Dapat Turunkan Berat Badan Anda

Posted by in Cadangan Makanan, Cara Guna, Tips & Panduan

Walaupun ALPHA LIPID SD2 itu sendiri dapat membantu kita mengamalkan cara pemakanan yang sihat, kita perlu memastikan jangan terlampau ketat dalam  pengambilan gula, takut nanti terketar-ketar pulak tak cukup gula.. Ibu menyusu jugak perlu ambil sedikit nasi, jangan terlalu ketat dalam memilih makanan takut nanti susu kering,...


read more

FORMULA UNTUK PERBETULKAN KEWANGAN KITA SELEPAS RAYA

Sep 21, 10 FORMULA UNTUK PERBETULKAN KEWANGAN KITA SELEPAS RAYA

Posted by in Alphalipid SDII, Event, Tips & Panduan

Salam Ceria dan mudah-mudahan hari raya anda di sambut dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan. Bulan ini masih lagi bulan raya, dan open house sana-sini masih dijalankan walaupun kebanyakan dari kita sudah mula bekerja… Pilihlah makanan yang rendah karbohidrat ketika menghadiri rumah terbuka atau dalam pemakanan harian anda....


read more

Lebih Ramai Rakyat Malaysia Makin Gemuk

Jul 05, 10 Lebih Ramai Rakyat Malaysia Makin Gemuk

Posted by in Alphalipid SDII

Merujuk kepada artikel dari New Sunday Times April 11, 2010. Menurut satu kajian pada tahun 2006, 2 dari 5 orang (70%)dewasa adalah gemuk/obese, dan jika dibandingkan dengan statistik pada sedekad lalu, ia menunjukkan peningkatan 250%! Ini menunjukkan lebih ramai dari kita rakyat Malaysia menikmati taraf hidup yang agak selesa dan...


read more

Cara menggunakan SD2 dan pemakanan yang sesuai untuk di amalkan

Mar 31, 10 Cara menggunakan SD2 dan pemakanan yang sesuai untuk di amalkan

Posted by in Alphalipid SDII, Cadangan Makanan

Bagi memberi kesan yang lebih maksimum anda disarankan mengurangkan diet karbohidrat, berlemak dan menambahkan diet protein. Apabila badan kita kurang sumber2 ini, maka dengan semulajadinya pembakaran lemak yang disimpan dibadan kita akan dibakar oleh metabolisme badan. Kita juga memerlukan protein yang cukup untuk menggantikan...


read more
Page 1 of 212