SLIM DIET II (SD2) Diet Tanpa Perlu Berlapar! Produk Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di MALAYSIA ! Hasil dari kejayaan dan sambutan yang luar biasa dari produk kolostrum Alphalipid Lifeline, langkah seterusnya NZ NEW IMAGE telah memperkenalkan satu lagi produk baru yang BAKAL MENGGEGARKAN pasaran Malaysia. Sejak akhir-akhir ini kami di slimdiet2.net mula menerima banyak pertanyaan dan pesanan walaupun baru sebulan dipasarkan. SLIM DIET 2 (SD2) Formula Pelangsingan Badan TERPANTAS DI DUNIA!

Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program slim diet kami yang amat ringkas & mudah Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut

Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK.

Ianya terbukti:
SELAMAT DAN EFEKTIF KERANA BERSUMBERKAN ALAMI BERTINDAK MENGIKUT SISTEM PENURUNAN BERAT BADAN SECARA SEMULAJADI DAN MAKSIMUM

MEMULIHKAN PUNCA PERTAMBAHAN BERAT DAN BUKANNYA HANYA MERAWAT SIMPTOM TIDAK MENYEBABKAN OTOT MENGGELEBER ATAU KENDUR MELAINKAN OTOT DAN KULIT YANG MANTAP.

NYAHTOKSIK & PEMBERSIHAN SISTEM BADAN BERLAKU SECARA SPONTAN.

PROGRAM YANG MENAWARKAN GALAKKAN HEBAT DENGAN PENURUNAN YANG CEPAT BERBANDING DENGAN PROGRAM YANG BERASASKAN LATIHAN FIZIKAL DAN KAWALAN KALORI.

BERDASARKAN JUMLAH JUALAN DI ASIA-PASIFIK, PRODUK PENURUNAN BERAT BADAN NZ NEW IMAGE SDII TELAH MENURUNKAN 6000 TAN LEMAK DISELURUH DUNIA SEPANJANG 21 TAHUN DIPASARAN.

DIJAMIN HASIL YANG MEMUASKAN, BERKESAN DAN MENJIMATKAN. SDII ADALAH PROGRAM MENURUNKAN BERAT PERTAMA DIDUNIA YANG AMALKAN TEKNIK DIET KARBOHIDRAT RENDAH.

MEMEGANG CATATAN WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS KATEGORI PENURUNAN TERPANTAS.

KUNCI KEJAYAAN SDII IALAH: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK. PENURUNAN PURATA 1 MINGGU = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) TANPA PERLU BERLAPARAN

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya’allah.

Ianya tidak menyebabkan: Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 4 kali sehari. Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain. Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan.

Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.

PROTIN

Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protin adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud ‘pertama’ kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali. Protin sering digunakan. Oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protin, hanya protin sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.

SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya.

Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol. PLAN YANG MUDAH DIIKUTI- TIDAK PERLU BERLAPAR!! Tiada peraturan rumit untuk dituruti dan anda dijamin mencapai keberhasilan yang diidam-idamkan. Ianya hanya semudah SATU, DUA, TIGA..

SATU – Tambahkan 2 sudu penuh SLIM DIET II kedalam 200 – 250 ml air sejuk.

DUA – Kurangkan makanan berLEMAK dan berGULA.

TIGA – Tingkatkan penggunaan makanan segar seperti sayur-sayuran, bijirin asli dan makanan laut.

4 gelas SDII sehari akan membekalkan anda dengan 100% zat pemakanan yang diperlukan oleh tubuh anda untuk TENAGA TINGGI dan tubuh yang RAMPING LAGI SIHAT.

Pengambilan buah-buahan adalah tidak dibenarkan semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 – 35 gram M

esti Ambil SD2 sebanyak 4 kali sehari (satu tin untuk seminggu guna). Pagi, tengahari, petang dan malam.

Sebarang Pertanyaan boleh hubungi saya