Alpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Salam sejahtera, Kali ini saya ingin berkongsi berkenaan persoalan yang kadangkala diajukan kepada saya iaitu, “Apakah yang boleh memperlahankan kesan penurunan berat badan semasa pengambilan Alpha Lipid SD2?”. Ya, jika anda mengamalkan diet Alpha Lipid SDII, potensi penurunan mingguan anda adalah antara 2-5kg. Namun, harus diingat bahawa ianya mestilah dilakukan dengan cara yang betul. Kenapa Penurunan Berat …

Read moreAlpha Lipid SDII: Mengapa Penurunan Berat Anda Perlahan?

Testimoni Produk Pelansingan Badan Terkenal SDII

SDII dan TESTIMONI Produk Pelangsingan Badan Terkenal di NEW ZEALAND kini di MALAYSIA…   Slim Diet II atau SD 2 membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR dan sekaligus menghilangkan lemak badan berlebihan pada tubuh anda. SD II juga membantu anda untuk mengekalkan bentuk tubuh badan yang …

Read moreTestimoni Produk Pelansingan Badan Terkenal SDII

Bagaimana Nak Atasi Faktor Obesiti?

Salam sejahtera sahabat.. Ada yang dah berjaya turun berat badan?   Hari ini kak zura nak menceritakan sedikit mengenai faktor-faktor yang boleh menyebabkan seseorang itu gemuk atau obesiti. Seseorang dikatakan gemuk atau obesiti apabila berat badannya melebihi berat badan ideal yang diukur dalam Body Mass Index (BMI) iaitu ukuran BMI berdasarkan ketinggian.   FAKTOR OBESITI …

Read moreBagaimana Nak Atasi Faktor Obesiti?

Nak Kurus Cepat Dan Sihat Dalam Masa 3 Minggu?

Memang seksa badan gemuk ni.. Dah lah cepat letih.. Nak pilih baju cantik-cantik pun susah, kaki dan tumit selalu sakit, paling teruk.. Rasa rendah diri sebab gemuk. Setiap hari ada je yang sms or whatsapp Kak Zura bertanyakan pasal cara nak turun berat badan. Nak kurus cepat katanya.. Kak Zura ada berita baik kerana ramai …

Read moreNak Kurus Cepat Dan Sihat Dalam Masa 3 Minggu?

Kesan Sampingan Alpha Lipid SD 2

Ketahui bagaimana Alpha Lipid Slim Diet 2 membantu anda mencapai BERAT BADAN Ideal anda dengan Jimat, Selamat & 100% Berkesan! Kesan Sampingan Atau Kebaikan Alpha Lipid SD2 Apa Itu Alpha Lipid SD2? Alpha Lipid SD2 tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University iaitu Dr. George Cahill dan Dr. George Blackburn. Produk …

Read moreKesan Sampingan Alpha Lipid SD 2

Peluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

Salam sejahtera buat pembaca-pembaca blogAlhamdulillah, Kak Zura ingin ucapkan selamat menyambut bulan Ramadan untuk rakan-rakan yang beragama Islam. Jika anda adalah non-muslim pun tentu seronok kerana bermacam-macam juadah ada kat pasar ramadhan, kedai-kedai makan, hotel-hotel.. untuk sama-sama di nikmati.. TAPI AWASS!! Jangan membazir dan jangan terlebih makan.. 🙂   Baiklah, bulan ramadhan pon dah bermula …

Read morePeluang Nak Kurus Cepat Bulan Ramadhan

7 Hari Kurus Sebelum Raya

Mula-mula sekali kak zura nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan berdiet dan pembaca-pembaca blog kak zura.. InsyaAllah jika ada kesempatan, kak zura akan buat open house nanti.. harap sangat dapat jumpa semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu membaca blog kak zura ini.. Kalau balik Kota Bharu boleh kita jumpa… berkenalan.. 🙂   Bagaimana diet …

Read more7 Hari Kurus Sebelum Raya

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat …

Read moreKurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Cara Diet Dengan Shape Up

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti call je …

Read moreCara Diet Dengan Shape Up