7 Hari Kurus Sebelum Raya

Jul 22, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/12/dapat-turun-berat-badan-dengan-alsd2-kurus-sebelum-raya-1-300x300.jpg

Mula-mula sekali kak zura nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan berdiet dan pembaca-pembaca blog kak zura.. InsyaAllah jika ada kesempatan, kak zura akan buat open house nanti.. harap sangat dapat jumpa semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu membaca blog kak zura ini.. Kalau balik Kota Bharu boleh kita jumpa… berkenalan.. 🙂

 

Bagaimana diet anda setakat hari ini.. dah tak lama nak raya nih, persiapan raya dah siap ke?? badan dah ada penurunan ke belum?? kalau ada yang masih tercari-cari bagaimana last minit to loose weight before raya (KURUS SEBELUM RAYA) boleh lah baca tips yang kak zura nak share kali ni..

 

THIS IS THE BEST PRODUCT yang kak zura nak syorkan.. kerana kak zura sendiri sebenarnya dah try bermacam-macam produk sebelum ni, dan ini lah yang terbaik yang kak zura boleh kongsikan dengan anda..  SHAPE UP BERRIES ATAU COKLAT.. SAMBIL TU MINUM GLUCOS CUT UNTUK LEBIH CEPAT LAGI PROSES PENURUNAN BERAT BADAN..

 

Sempat lagi nak turun 3-5kg dalam seminggu ni sebelum raya.. buat betul-betul.. ikut tips yang kak zura share kat blog jugak.. http://slimdiet2.org/2014/07/08/12-tips-kurus-bulan-ramadhan/

 

NEKAD KALINI.. BUAT BETUL-BETUL DAN DISIPLIN!!!.. ANDA PASTI BOLEH KURUS SEBELUM RAYA DENGAN SHAPE UP DAN GLUCOS CUT.. cuba harini jugak.. jangan tunggu-tunggu..

 

 

Nak dapatkan info-info terkini boleh je join dalam fanpage kak zura.. ada juga share pasal resepi-resepi.. banyak sebenarnya nak share.. https://www.facebook.com/HazuraHashimBani

 

Nak tanya direct pun boleh.. sms/whatsapp je ke 012-2777396/0193197976.. insyaAllah kak zura boleh bantu anda..

 

♡ Dragon Lady Hazura

Body Engineer

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.