CEPAT!! PROMOSI SLIM DIET 2 BERAKHIR 28HB APRIL 2012..

Seronok sungguh kak zura dapat balik Kota Bharu last week.. celebrate birthday Daddy kak zura yang ke 69 tahun.. kita orang buat barbeque..tak lah menggemukkan pasal makan ayam, ikan, daging dan udang.. cuma makan kek je sikit sepotong.. ok lah kan, buat ubat.. hehehee…

 

Lepas ke Kota Bharu kak zura ke Kuala Terengganu kerana ada buat road tour biorejuv dan slim diet 2 kat sana.. sambutan cukup menggalakkan.. dan ramai sungguh orang yang nak turun berat badan dan nak cantik.. Kak zura juga dapat dengan Dr Zatil (testimoni slim diet 2). Cukup terkejut tengok perubahan beliau yang slim sangat2.. jeles pun ada.. emmmm.. bestnyaaa.. bertambah semangat lah kak zura untuk cuba lagi turun berat macam dia..

 

PELUANG TERAKHIR PROMOSI TINGGAL 4 HARI LAGI..

 

Apa lagi yang di tunggu.. hanya tinggal 4 hari sahaja lagi untuk anda rebut peluang dapatkan harga promosi..

HARGA PROMOSI:

ALPHA LIPID – 3tin + free shaker + free keahlian = RM450

SLIM DIET 2 – 4tin + free shaker + free keahlian = RM432

BIO REJUV – 1set (7 item) + free bio rejuv travel pack (berharga RM270) + free keahlian + bonus RM96 = RM1,190

 

* Untuk dapat free keahlian wajib email pada saya fotocopi ic anda ke hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my atau boleh juga MMS gambar ic anda ke no hp saya 019-3197976… Jika tidak kami tak dapat memproses keahlian secara percuma tersebut

 

** UNTUK YANG NAK TURUN CEPAT ELOKLAH AMBIL SEKALI PAKEJ TAMBAHAN… 1 TIN FIBERMAX + 1 KETOSTIK = RM110 + RM20

 

JIKA BERMINAT UNTUK BUAT BISNES, peluang masih ada  lagi, kak zura amat-amat mengalukan..

 

PAKEJ PENGEDAR:

42tin SD2 + free shaker + free ketostik + keahlian seumur hidup + bonus RM240 + free tiket ROYALTI RM20 + free sample Bio-Rejuv RM20 = RM4,536

 

Buat keputusan sekarang jika nak berjaya.. nak kurus, cantik dan kaya.. jangan risau kak zura akan bantu anda semua mencapai apa yang di idamkan selama ini.. Sudah ramai yang telah kak zura bantu mendapat pendapatan RM2,000-10,000 sebulan.. ANDA BILA LAGI???

 

YANG BERMINAT.. HUBUNGI KAK ZURA HARI NI.. 019-3197976 /012-2777936 (hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my)

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *