Apa Yang Menarik..
Salam dihujung minggu.. seronokkan bila dapat bercuti.. ramai juga yang dah mula call kak zura dan berminat untuk menjadi ahli kerana kami ada cara yang cukup mudah untuk bantu anda turun berat badan di samping itu dapat minum produk secara percuma..
1. Promosi JAN 2013 berakhir hari ini 25hb Jan (jam 11.59pm)

2. Rahsia nak minum produk secara percuma sambil dapat pendapatan RM5,000 sebulan

ikhlas daripada:
HAZURA HASHIM BANI (DIAMOND EXECUTIVE)
Facebook page: http://www.facebook.com/pages/Dragon-Lady-Kurus-Dan-Cantik-Alpha-Lipid-SDII/398812923505912
Blog: http://slimdiet2.org
whatsapp/sms or call: 012-2777396 / 019-3197976
Email: hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my

..

1. Promosi Januari 2013 berakhir 25/1/2013
PAKEJ PERCUBAAN SEBULAN
3tin Alphalipid SD2 + 1 botol Omega CoQ10 + keahlian seumur hidup + ketostik + FREE buku panduan berdiet + FREE shaker + cooler bag + flipchart + duit bonus RM16 = RM680 (FREE POSTAGE)

PAKEJ 5K
8tin ALSD2 + keahlian seumur hidup + FREE KETOSTIK + FREE BUKU PANDUAN + FREE SEBOTOL COQ10 tablets + FREE SHAKER + cooler bag + flipchart + duit bonus RM96 = RM1260 (FREE POSTAGE)

PAKEJ ROMOSI SLIM DAN BUAT DUIT..$$$$ (RM4560)

1. Harga 30tin ALSD2 = RM4,560.00 termasuk keahlian seumur hidup (BAYARAN BOLEH DIBUAT DENGAN CASH ATAU CREDIT CARD)

2. FREE 2 botol Omega CoQ10 (berharga RM180 sebotol)

3. FREE 2 kotak ketostik

4. FREE 15 biji shaker

5. FREE 15 biji buku panduan ALSD2

6. FREE cooler bag

7. FREE flip chart untuk bisnes dan produk

8. FREE 200 keping pamplet ALSD2 untuk diedarkan

9. FREE Postage / penghantaran

10. Bonus max 25% seumur hidup (bonus permulaan terima RM240)

11. Special coaching untuk yang betul-betul nak berjaya

**hadiah-hadiah free gift itu tertakluk kepada stok terhad.. sapa cepat dia dapat..
** UNTUK HARGA SABAH SARAWAK, BOLEH HUBUNGI KAK ZURA DIRECT..

2. Rahsia Minum Produk Percuma dan Dapat RM5,000 sebulan
Kak zura nak kongsi cara yang cukup menarik untuk anda.. Kenapa nak beli kat kedai dengan harga murah sedangkan kita boleh minum produk secara percuma.. sambil-sambil tuh boleh dapat income lagi RM5,000 sebulan..

Jika anda cerdik, pastikan jangan bagi tokey kedai tu kaya, kerana yang jual kat kedai tuh hanya sekadar nak dapat untung je, mereka tak ajar atau tak tahu cara diet yang betul. Ramai yang mengadu tak dapat turun berat badan pasal tak dapat panduan yang betul..

Siapa yang berminat NAK KURUS SAMBIL DAPAT DUIT.. Temui DRAGON LADY HAZURA di tempat2 di bawah, MASUK ADALAH PERCUMA..:-

25/1 FRI-3:00pm KOTA BHARU, Royal Guest House
26/1 SAT-3:00pm KUANTAN, Hotel Sri Malaysia

27/1 SUN-11:30am KL, Wisma Getah Asli

30/1 WED-8:30pm KL, Wisma Getah Asli

** yang nak jumpa kak zura personally pun boleh contact kak zura ya.. JUMPA NANTI INSYALLAH..