Previous

Recent From Alpha Lipid

FAQ

FAQ Posted by on Mar 15, 2010

Recent From F.A.Q

Senarai Harga Produk Untuk Pasaran INDON...

Senarai Harga Produk Untuk Pasaran INDONESIA Posted by on Mar 31, 2010

Recent From How To Start

How To Start

How To Start Posted by on Mar 15, 2010

Recent From Larangan

Bolehkah makan Oat semasa melakukan diet...

Bolehkah makan Oat semasa melakukan diet SD2 Posted by on Apr 6, 2010

Recent From Product Info

Why SD II ?

Why SD II ? Posted by on Mar 31, 2010

Recent From Product Information

Product Info.

Product Info. Posted by on Mar 15, 2010

Recent From SDII

Bolehkah makan Oat semasa melakukan diet...

Bolehkah makan Oat semasa melakukan diet SD2 Posted by on Apr 6, 2010

Recent From Testimonial

Ceritera En Kamarulzaman

Ceritera En Kamarulzaman Posted by on Mar 31, 2010
Next

Recent Posts

Ceritera En Kamarulzaman

Mar 31, 10 Ceritera En Kamarulzaman

Posted by in Testimonial

Apa khabar ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian. Malam tadi bertempat d Sri Damansara Club, jiran saya yang juga partner business saya telah menceritakan pengalaman beliau selama 3 minggu mengamalkan SD2. Ketika mula2 start, berat beliau adalah 85 kg (hampir dgn berat saya yg 84 kg ni). Selepas seminggu setengah selepas menggunakan...


read more

Senarai Harga Produk Untuk Pasaran INDONESIA

Mar 31, 10 Senarai Harga Produk Untuk Pasaran INDONESIA

Posted by in F.A.Q

Mungkin ramai yang ingin tahu harga produk Alpha Lipid dan SD2 di Indonesia. Untuk itu saya upload senarai harga produk untuk Pasaran di Indonesia untuk kegunaan anda. Anda boleh save imej di atas dan zoom untuk baca lebih jelas. Ringkasnya: 1) Alpha Lipid Lifeline satu tin (kaleng) untuk Ahli/Anggota ialah Rp.373,300 manakala...


read more

Azman : Sekadar berkongsi…..

Mar 31, 10 Azman : Sekadar berkongsi…..

Posted by in Testimonial

Disini saya ingin berkongsi pengalaman saya selama 14 hari menggunakan Slim Diet 2 (2tin). Memulakan program diet ini pada 12/1/2010 hingga 25/1/2010. Berat saya pada hari pertama menggunakan produk ini ialah 79.8kg dan pada hari ke 5, berat saya sudah turun sebanyak 4kg iaitu 75kg. (hari2 lain saya masih mengamalkan produk ini...


read more

Tahukah anda!

Mar 31, 10 Tahukah anda!

Posted by in F.A.Q

Tahukah anda! dengan hanya memakan buah sahaja sebagai lunch & dinner, tidak membantu menurunkan berat badan kerana buah-buahan itu sendiri mengandungi karbohidrat dan gula. Berat badan hanya menurun kalau lemak dibakar. Jangan seksa diri anda dgn berlapar semata2 ingin kurus. SDII dapat membantu anda. TIDAK perlu berlapar,...


read more

Bagaimana nak menjadi ahli? Bagaimana nak jadi pengedar?

Mar 31, 10 Bagaimana nak menjadi ahli? Bagaimana nak jadi pengedar?

Posted by in F.A.Q

A) Nak Jadi Ahli? * Yuran pendaftaran hanya RM50 (Semenanjung) / RM60 (Sabah/Sarawak). Dengan membayar yuran keahlian, anda layak untuk membeli barangan dengan harga ahli. Banyak Kelebihan jadi Ahli sebab keahlian anda adalah seumur hidup!! selagi anda beli Alpha Lipid & Slim Diet lah… Cukup hanya sebagai pembeli...


read more

Perkara menarik mengenai diet Slim Diet II (SD2)

Mar 31, 10 Perkara menarik mengenai diet Slim Diet II (SD2)

Posted by in F.A.Q

Disini saya akan terangkan perkara2 menarik mengenai program Slim Diet II (SD2). Banyak orang akan mengatakan kalau nak diet / kurus mesti tidak makan. Sebenarnya salah 🙂 Kenapa salah? Kalau anda menjalani program diet SD2 ini, anda perlu makan untuk kurus. Susahkan nak percaya… Pelbagai makanan anda boleh makan. Anda...


read more

1 HARI TURUN 1.5KG

Mar 31, 10 1 HARI TURUN 1.5KG

Posted by in Testimonial

Pagi tadi, saya mendapat maklumbalas dari seorang pengguna SD2 yg memberitahu, beratnya telah turun 1.5kg pada hari ke 2 selepas mengikuti program diet SD2. Wow!!! sungguh teruja dia!! Saya pun turut teruja sama. Mana taknya, inilah result paling cemerlang yang pernah saya terima berbanding customer2 yang lain. Bila ditanya,...


read more

Sangat mudah untuk turun berat badan!!

Mar 31, 10 Sangat mudah untuk turun berat badan!!

Posted by in SDII

Boleh makan macam biasa dengan sd2! percayakah anda dengan slim diet II, anda masih boleh makan 3 kali sehari, tetapi berat badan masih boleh turun??? itulah kehebatan sd2, saya dah mengalaminya, jom sama2 kita kurus sambil menjaga kesihatan!! untuk kesan yang efektif, elakkan mengambil makan terlalu banyak dan berlebihan. badan...


read more
Page 1 of 3123