Ramai yang bertanya Kak Zura bagus ke berdiet dengan Alpha Lipid SD2 ni? Apa kelebihan SD2? Lemak bukan dicipta untuk menyusahkan manusia, lebihan lemak adalah kesan daripada gaya kehidupan anda yang tidak terkawal, dengan sikap gaya hidup yang mengambil mudah dari segi kawalan makanan yang tidak sihat dan tidak menentu menyumbang kepada masalah kegemukkan (obesiti) sehingga boleh membahayakan kesihatan dan mengundang berbagai jenis penyakit.

 

Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain?

 1. Selamat dan efektif kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (i.e protien soya yang berkualiti tinggi) dan pembakaran lemak dibadan secara semulajadi juga.

 

 1. Memegang rekod dunia penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan.

 

 1. Program pelangsingan badan yang pertama yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.

 

 1. Berdasarkan jumlah jualan di asia-pasifik sahaja, SD2 telah berjaya menurunkan sebanyak 6000 tan lemak diseluruh dunia sepanjang 21 tahun dipasaran.

 

 1. Penurunan berat badan pada kadar 250g – 500g setiap hari.

 

 1. Pada setiap 500g lemak yang dibakar ditukar menjadi tenaga kepada 3000 kalori.

 

 1. Tiada masalah kulit kendur & berkedut kerana berasaskan protien soya dan pemakanan protien yang cukup untuk menegangkan kulit dan nampak lebih muda.

 

 1. Tidak perlu berlapar, perlu makan 3 kali sehari dan boleh tambah jika merasa lapar.

 

 1. Membantu mengurangkan masalah kesihatan berkaitan obesiti seperti sakit lutut, darah tinggi, kencing manis dan strok.

 

 1. Menjimatkan (i.e. kos penurunan per kg lebih murah), mudah (i.e. satu jenis produk sahaja) dan terbukti berkesan.

 

 1. Tiada kesan sampingan seperti sakit perut atau kerap buang air besar. Kumuhan pembakaran lemak dibuang secara semulajadi dengan meminum banyak air.

 

Sekiranya anda belum berjaya, cubalah SD2..

kelebihan sd2

Untuk dapatkan maklumat percuma boleh hubungi Kak Zura di 0122777396