Ingat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berderet

May 20, 13 Ingat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berderet

Posted by in Event, Produk Info

Salam semua.. dah 2 minggu kak zura tak update blog.. bz sangat-sangat dengan AGENDA TERBARU YANG NAK SHARE DENGAN ANDA SEMUA.. Kak zura bakal menggabungkan 4 orang PAKAR KECANTIKAN DAN PELANSINGAN yang hebat-hebat belaka untuk membantu anda yang mempunyai masalah berat badan.. Rasanya ramai yang dah tertipu dengan Slimming-slimming...


read more

Tergempar!! Lagi Produk Baru Untuk Turun Berat Badan

May 10, 13 Tergempar!! Lagi Produk Baru Untuk Turun Berat Badan

Posted by in Produk Info

Salam buat semua rakan-rakan pembaca blog Kak Zura.. Syukur kepada Allah atas kurnia dan limpahnya… Kak zura diberi peluang skali lagi untuk menerima Royalti pada esok Sabtu 11hb Mei 2013.. Pada 6 bulan yang lalu sebanyak RM225,000 telah diberi oleh Syarikat New Image atas kerja keras yang kak zura lakukan dalam membina network...


read more

Petua Kempis dan Slimkan Perut Buncit

Salam ceria warga Malaysia… Selamat kembali bekerja lepas balik mengundi.. Seronokkan ambik peluang balik kampung jumpa mak ayah.. kak zura pun rindu pada mereka.. Makan pun sure banyak bila mak masak.. sedapppp… hingga menjilat jari.. betul tak???   Bila dah makan banyak tu, mulalah nak butang seluar ataupun kain tak...


read more

Tips Mudah Lengan Kecil Dan Cantik

Salam semua.. Seronok last week anak kak zura cuti sekolah seminggu, term break.. jadi apa lagi, peluang balik KB lah.. nak jumpa mummy dan daddy.. rindu sangat-sangat lama tak jumpa.. dengar suara dan video call je.. tapi tak dapat nak peluk mereka..   Menarik email kali ini, kak zura nak kongsi pasal tips nak kecilkan dan...


read more

7 Hari Menu Diet Sihat.. Jom kurus..

Apr 22, 13 7 Hari Menu Diet Sihat.. Jom kurus..

Posted by in Tips & Panduan

Harini kak zura nak kongsikan satu menu diet untuk anda  yang nak slim dan kurus.. Boleh cuba kongsikan dengan kawan-kawan.. Yang paling bagus skali kalau anda nih sebagai suri rumah, kita yang menentukan apa yang anak dan suami makan.. kita masaklah yang best-best tapi masakan tu kenalah menu diet yang sihat.. Untuk kali ini kak...


read more

BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Apr 12, 13 BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Posted by in Alphalipid SDII, Carb-Bal

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru Carb-bal ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak kurus dan...


read more

AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Apr 01, 13 AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Posted by in Alphalipid SDII, Carb-Bal

Berita Panas!!! Ramai yang hadapi masalah bila sebut je diet tapi tak boleh makan nasi.. termenung akak dan abang yang dah biasa makan nasi dah bertahun-tahun.. tiba-tiba bila nak diet, tak boleh jamah nasi.. ada yang cakap BOLEH MATI KALAU TAK MAKAN NASI.. Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA….!! Kak zura nak kongsikan...


read more

FORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Mar 25, 13 FORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Posted by in Alphalipid SDII, Carb-Bal

Dah Jumpa Cara Diet Walaupun Makan Nasi Salam buat semua.. seronoknya kak zura harini.. Kak zura baru balik daripada Singapore semalam kerana menghadiri Royalti New Image di Singapore.. seronok sangat-sangat.. dapat duit lagi.. Disamping itu pihak syarikat launch produk terbaru iaitu CARB-BAL (carbo blocker yang boleh halang...


read more