Tips Mudah Lengan Kecil Dan Cantik

Salam semua.. Seronok last week anak kak zura cuti sekolah seminggu, term break.. jadi apa lagi, peluang balik KB lah.. nak jumpa mummy dan daddy.. rindu sangat-sangat lama tak jumpa.. dengar suara dan video call je.. tapi tak dapat nak peluk mereka..   Menarik email kali ini, kak zura nak kongsi pasal tips nak kecilkan dan...


read more

7 Hari Menu Diet Sihat.. Jom kurus..

Apr 22, 13 7 Hari Menu Diet Sihat.. Jom kurus..

Posted by in Tips & Panduan

Harini kak zura nak kongsikan satu menu diet untuk anda  yang nak slim dan kurus.. Boleh cuba kongsikan dengan kawan-kawan.. Yang paling bagus skali kalau anda nih sebagai suri rumah, kita yang menentukan apa yang anak dan suami makan.. kita masaklah yang best-best tapi masakan tu kenalah menu diet yang sihat.. Untuk kali ini kak...


read more

BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Apr 12, 13 BAGUS KE CARB-BAL (CARBO BLOCKER)??

Posted by in Alphalipid SDII, Carb-Bal

Emmm.. sejak tersebarnya pasal produk  terbaru Carb-bal ni ramai yang call kak zura.. Memang cukup bagus produk carbo blocker.. sebab tu laku.. aritu kak zura order 100 botol, terus sold out dalam masa 3 hari je.. Insyallah produk ni kak zura dah order lagi dalam 300 botol untuk memenuhi permintaan ramai.. Ramai yang nak kurus dan...


read more

AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Apr 01, 13 AJAIB!!! DIET SLIM MAKAN NASI DENGAN CARB-BAL

Posted by in Alphalipid SDII, Carb-Bal

Berita Panas!!! Ramai yang hadapi masalah bila sebut je diet tapi tak boleh makan nasi.. termenung akak dan abang yang dah biasa makan nasi dah bertahun-tahun.. tiba-tiba bila nak diet, tak boleh jamah nasi.. ada yang cakap BOLEH MATI KALAU TAK MAKAN NASI.. Jangan risau, ADA PENYELESAIANNYA….!! Kak zura nak kongsikan...


read more