TESTIMONI SLIM DIET 2 DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN 15KG DALAM MASA 3 BULAN

Jul 01, 11 TESTIMONI SLIM DIET 2 DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN 15KG DALAM MASA 3 BULAN

Testimoni SLIM DIET 2: Wan Masri Haida

Macam tak percaya, tapi itulah yg terjadi kepada saya apabila berat badan saya telah turun dari 75kg kepada 60kg selepas minum SD2 dalam masa 3 bulan sahaja. Yang paling best, saya menjalani program diet SD2 tanpa perlu berlapar. Jeans yang dulunya saiz 34 juga telah menurun kpd saiz 28. Selain itu, kulit saya juga menjadi semakin cerah dan halus kerana SD2 merupakan produk 100% berasaskan soya yg memang terbukti berkesan untuk kecantikan kulit. Terima kasih SD2. Disamping dapat menguruskan badan,saya juga dapat mencantikkan kulit..

 

Baru-baru ini saya balik Jb selama seminggu, pergi jumpa kawan-kawan dan saudara mara.. the best part is, semua orang terperanjat dengan penampilan terbaru saya yang jauh lebih kurus dari sebelum ni. Masing-masing sibuk bertanyakan rahsia macam mana aku boleh kurus. Hasilnya, 20 tin SD2 telah terjual kerana SD2 lah saya dapat bentuk badan saya macam zaman jadi stewardess dulu.. I love u sd2.. mmmuahhhh!!!   (K)

JADI APA TUNGGU-TUNGGU LAGI… ANDA NAK KURUS TAK SEBELUM HARI RAYA….????

 

Untuk maklumat lanjut hubungi kak zura 0193197976  (hazurahb@gmail.com).. juga boleh contact kak zura dengan facebook HAZURA HASHIM BANI… free consultation untuk mereka yang betul-betul nak turun berat badan…

 

promosi hebat beli 4 tin dapat free shaker = RM482

promosi lagi hebat, beli 6 tin dapat free shaker + free ketostik sebotol (RM20) = RM698

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.