Kita sudah pun masuk ke pertengahan tahun 2011.. Macam mana dengan azam tahun baru aritu?? Dah berjaya ke belum?? Atau masih lagi mencari-cari…?? Jangan lama sangat bertindak, nanti lambat nak jadi.. dah separuh tahun dah nih.. tinggal lagi 6 bulan kita nak habis tahun 2011…

 

Untuk mereka yang berazam untuk menurukan berat badan dan masih lagi belum berjumpa dengan produk yang sesuai, Kak zura nak kongsi di sini, cuba lah SLIM DIET 2 hari ni juga kerana dah ramai antara rakan-rakan kita yang dapat menurunkan berat badan dengan selamat semasa berdiet dengan SLIM DIET 2… Jangan tunggu lama-lama, nanti rugi..

 

Sejak blog kak zura beroperasi hampir setahun yang lalu, sudah ramai para pengguna yang berjaya menurunkan berat badan… Happy sangat kak zura dapat membantu mereka… Ada juga daripada mereka yang mula-mula hanya minum untuk diri sendiri, tapi bila dah kurus, ramai yang tegur-tegur, tak semena-mena ramai pulak yang dapat kak zura bantu untuk mendapat wang sampingan.. ada yang dapat RM200-RM3000… seronok sungguh mereka… dah lah kurus.. poket pun penuh.. hehehehee…

 

Kak zura ada juga menerima pertanyaan kenapa mereka pening kepala semasa berdiet dengan SD2.. Sebenarnya, tidak semua orang merasakan begini ketika berdiet SD2. Selalunya jika anda pening kepala ketika berdiet SD2 maka ini disebabkan anda sudah berlapar dan kurang mengambil makanan. Oleh itu pastikan anda sentiasa kenyang semasa berdiet (JANGAN BERLAPAR TAU!!!!) dan simptom ini akan hilang dengan sendirinya.

Namun begitu ada beberapa orang yang telah saya jumpa mempunyai badan yang sensitif dan merasa pening kepala kerana kekurangan gula walaupun perut sudah kenyang. Didalam fasa induksi, ada juga beberapa peratus dari mereka yang berdiet merasa pening kepala, keletihan, kekejangan atau ketidakselesaan yang lain. Keadaan ini mungkin disebabkan badan anda mengalami fasa peralihan dan penyesuaian diri dengan menu makanan yang baru. Jika anda boleh melalui keadaan ini dengan sabar, selalunya kesan seperti ini akan hilang dalam tempoh empat ke lima hari sahaja. Apabila badan sudah mula membakar lemak sepenuhnya, badan anda akan bertenaga semula dan kesan ini juga akan hilang sepenuhnya.

 

Namun begitu jika kesannya agak terlampau, maka anda boleh melakukan satu program secara beransur-ansur mengikut kesesuaian badan anda. Oleh itu, cuba menambah menu sayur-sayuran serta buah-buahan jenis berries lebih dari biasa didalam makanan anda untuk beberapa hari. Apabila kesan yang anda hadapi itu hilang, maka anda perlu menurunkan semula kadar karbohidrat yang anda ambil ke tahap 20 gm net karbohidrat sehari (untuk limit dalam fasa induksi).

 

Pastikan juga anda meminum air yang cukup dan ambil suplemen tambahan untuk menambah mineral didalam badan anda seperti magnesium, calsium dan potassium. Boleh juga mengambil light salt atau fruit salt didalam segelas air suam dan anda akan kembali segar semula.

 

BUAT KEPUTUSAN HARI INI.. SLIM DIET ADALAH SATU-SATUNYA DIET PROTIN YANG SELAMAT DAN BOLEH MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA DARI 2-5KG DALAM MASA SEMINGGU… TUNGGU APA LAGI.. ORDER SEKARANG..

 

hazurahb@gmail.com (019-3197976)

https://alphalipidnewimage.com

http://slimdiet2.org