Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura …

Read moreTestimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Salam sayang kepada pengguna SD2 dan pembaca blog kak zura.. Emmm… lama sungguh kak zura tak update blog ya.. 2 minggu menyepi diri.. bukan apa, adik lelaki kak zura datang bercuti kat KL selama 2 minggu. datang dengan isteri dan anak dia holiday.. dia yang sebenarnya tolong update blog kak zura. kak zura pandai berceloteh …

Read moreApakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

TESTIMONI (SLIM DIET 2) KAMARUL NORDIN… SEKARANG NAMPAK MUDA DAN BERGAYA

“Kamarul bermula makan SD2 ketika beratnya 92 kg. Mengalami berat badan berlebihan, sakit lutut dan pinggang 40″ menyebabkan beliau berusaha menurunkan berat badan. Setelah memakan SD2 selama 6 minggu beratnya turun sebanyak 12kg, tidak lagi mengalami sakit lutut dan saiz pinggang pun sudah turun ke 35″. Dulu baju saiz XL dan sekarang boleh ganti baju …

Read moreTESTIMONI (SLIM DIET 2) KAMARUL NORDIN… SEKARANG NAMPAK MUDA DAN BERGAYA