FORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Dah Jumpa Cara Diet Walaupun Makan Nasi Salam buat semua.. seronoknya kak zura harini.. Kak zura baru balik daripada Singapore semalam kerana menghadiri Royalti New Image di Singapore.. seronok sangat-sangat.. dapat duit lagi.. Disamping itu pihak syarikat launch produk terbaru iaitu CARB-BAL (carbo blocker yang boleh halang daripada darah kita serap karbo/nasi yang kita makan).. …

Read moreFORMULA HEBAT!! CARB-BAL BOLEH SLIM – DIET MAKAN NASI

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

http://slimdiet2.org/2012/07/27/kurus-dengan-cepat-alpha-lipid-slim/

Hari ni antara hari busy bagi saya kerana terlalu banyak order untuk diselesaikan. Saya terkejut bila ada customer yang telahpun membeli Alpha Lipid SD2 terus dari shopping cart yang saya baru pasang di blog saya semalam. Syukur, sejak mula berpuasa ni, order yang datang mencurah-curah sampai saya tak cukup tangan! Saya tahu, memang ramai yang …

Read moreKurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Soalan Lazim Diet ALSD2

1 ) Adakah 1 tin Alpha Lipid SDII cukup untuk seminggu?? Ya jika diambil mengikut sukatan yang disarankan. Ini kerana New Image telah menetapkan jumlah gram untuk 1 tin tersebut untuk 1 minggu. 2) Adakah berat badan akan kembali naik berhenti selepas mengambil Alpha Lipid SDII?? Kami syorkan utk ikuti program diet kami selama sebulan …

Read moreSoalan Lazim Diet ALSD2

Pengenalan Alphalipid SD2

Membongkar rahsia produk pengurusan badan terunggul. Jika anda benar-benar serius mahu kurus, teruskan bacaan anda.. Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan. Alpha Lipid SDII tercipta daripada hasil kajian sekumpulan ahli perubatan …

Read morePengenalan Alphalipid SD2

NAK CEPAT KURUS MASA PUASA DENGAN DIET SLIM DIET 2 (SD2)

Salam buat semua teman-teman berdiet sd2.. macam mana perkembangan sekarang?? ada penurunan ataupun tidak??   Pada 25hb julai baru-baru ini, kak zura telah menyambut hari jadi yang ke-40.. emmm.. dah banyak angka tuh.. masa ni lah mula terpikir untuk mengejar ilmu-ilmu untuk buat bekalan di akhirat.. Seronok sekali, mummy, daddy, adik lelaki dan isteri serta …

Read moreNAK CEPAT KURUS MASA PUASA DENGAN DIET SLIM DIET 2 (SD2)

SLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

Diet pantas dan kekal   Memperkenalkan kepada anda diet hebat,lebih pantas dan paling berjaya di dunia iaitu Slim Diet 2 diet ketogenic atau lebih dikenali Protein Sparing Modifed fast.   Semenjak tahun 1970an lagi diet ini kurang mendapat sambutan. Pada masa itu ramai rakyat Amerika telah mengikuti low-fat diet atau diet rendah lemak.   Melalui …

Read moreSLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

TESTIMONI TERBARU: berat asal 139kg dapat turunkan berat badan dalam masa 10 minggu menjadi 75kg

Puan vimala seorang suri rumah.. dulu berat beliau 55kg masa awal-awal berkahwin. Disebabkan susah untuk mendapat zuriat beliau diberi oleh Doktor ubat-ubat hormon untuk subur. Dengan penggunaan ubat-ubat tersebut, berat beliau mencecah kepada 98kg dan semasa melahirkan anak beratnya 139kg.. beliau malu untuk keluar rumah kerana gemuk, dan hanya terperap di rumah sahaja. Berbagai usaha …

Read moreTESTIMONI TERBARU: berat asal 139kg dapat turunkan berat badan dalam masa 10 minggu menjadi 75kg

Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ?

Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ? Selamat dan efektif kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (i.e protien soya yang berkualiti tinggi) dan pembakaran lemak dibadan secara semulajadi juga.   Memegang rekod dunia penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan.   Program pelangsingan badan yang pertama yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.   …

Read moreApakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ?

Kenapa Berdiet dengan SD2?

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:   Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.   Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum.   Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat …

Read moreKenapa Berdiet dengan SD2?

Kenapa anda perlu minum banyak air ketika berdiet ?

Kenapa anda perlu minum banyak air ketika berdiet? Kak zura suka minum air kosong letak lemon… best.. Apa yang anda sudah tahu: Minum sekurang-kurangnya 2 litre air setiap hari. Minum lebih banyak adalah lebih baik. Apa yang anda belum tahu. Kenapa ?   Ini adalah diantara sebab-sebab kenapa anda perlu meminum banyak air ketika berdiet: …

Read moreKenapa anda perlu minum banyak air ketika berdiet ?