Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Jul 27, 12 Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Posted by in Alphalipid SDII

Hari ni antara hari busy bagi saya kerana terlalu banyak order untuk diselesaikan. Saya terkejut bila ada customer yang telahpun membeli Alpha Lipid SD2 terus dari shopping cart yang saya baru pasang di blog saya semalam. Syukur, sejak mula berpuasa ni, order yang datang mencurah-curah sampai saya tak cukup tangan! Saya tahu, memang...


read more

Soalan Lazim Diet ALSD2

Jan 28, 12 Soalan Lazim Diet ALSD2

Posted by in F.A.Q, Tips & Panduan

1 ) Adakah 1 tin Alpha Lipid SDII cukup untuk seminggu?? Ya jika diambil mengikut sukatan yang disarankan. Ini kerana New Image telah menetapkan jumlah gram untuk 1 tin tersebut untuk 1 minggu. 2) Adakah berat badan akan kembali naik berhenti selepas mengambil Alpha Lipid SDII?? Kami syorkan utk ikuti program diet kami selama...


read more

Pengenalan Alphalipid SD2

Jan 27, 12 Pengenalan Alphalipid SD2

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Membongkar rahsia produk pengurusan badan terunggul. Jika anda benar-benar serius mahu kurus, teruskan bacaan anda.. Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan. Alpha Lipid SDII...


read more

NAK CEPAT KURUS MASA PUASA DENGAN DIET SLIM DIET 2 (SD2)

Aug 03, 11 NAK CEPAT KURUS MASA PUASA DENGAN DIET SLIM DIET 2 (SD2)

Posted by in Alphalipid SDII, Cara Guna, Tips & Panduan

Salam buat semua teman-teman berdiet sd2.. macam mana perkembangan sekarang?? ada penurunan ataupun tidak??   Pada 25hb julai baru-baru ini, kak zura telah menyambut hari jadi yang ke-40.. emmm.. dah banyak angka tuh.. masa ni lah mula terpikir untuk mengejar ilmu-ilmu untuk buat bekalan di akhirat.. Seronok sekali, mummy,...


read more

SLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

Mar 17, 11 SLIM DIET 2 DIET PANTAS DAN KEKAL

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Diet pantas dan kekal   Memperkenalkan kepada anda diet hebat,lebih pantas dan paling berjaya di dunia iaitu Slim Diet 2 diet ketogenic atau lebih dikenali Protein Sparing Modifed fast.   Semenjak tahun 1970an lagi diet ini kurang mendapat sambutan. Pada masa itu ramai rakyat Amerika telah mengikuti low-fat diet atau diet...


read more

TESTIMONI TERBARU: berat asal 139kg dapat turunkan berat badan dalam masa 10 minggu menjadi 75kg

Sep 28, 10 TESTIMONI TERBARU: berat asal 139kg dapat turunkan berat badan dalam masa 10 minggu menjadi 75kg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Puan vimala seorang suri rumah.. dulu berat beliau 55kg masa awal-awal berkahwin. Disebabkan susah untuk mendapat zuriat beliau diberi oleh Doktor ubat-ubat hormon untuk subur. Dengan penggunaan ubat-ubat tersebut, berat beliau mencecah kepada 98kg dan semasa melahirkan anak beratnya 139kg.. beliau malu untuk keluar rumah kerana...


read more

Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ?

Aug 11, 10 Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ?

Posted by in Cara Guna, F.A.Q, Tips & Panduan

Apakah Kelebihan SD2 Berbanding Program Diet Lain ? Selamat dan efektif kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi (i.e protien soya yang berkualiti tinggi) dan pembakaran lemak dibadan secara semulajadi juga.   Memegang rekod dunia penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan.   Program pelangsingan...


read more

Kenapa Berdiet dengan SD2?

May 19, 10 Kenapa Berdiet dengan SD2?

Posted by in Alphalipid SDII

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:   Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.   Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan...


read more
Page 1 of 212