CEPAT!! PROMOSI SLIM DIET 2 BERAKHIR 28HB APRIL 2012..

Seronok sungguh kak zura dapat balik Kota Bharu last week.. celebrate birthday Daddy kak zura yang ke 69 tahun.. kita orang buat barbeque..tak lah menggemukkan pasal makan ayam, ikan, daging dan udang.. cuma makan kek je sikit sepotong.. ok lah kan, buat ubat.. hehehee…   Lepas ke Kota Bharu kak zura ke Kuala Terengganu...


read more

Booklet Panduan Mudah & Ringkas Berdiet SDII

Apr 15, 12 Booklet Panduan Mudah & Ringkas Berdiet SDII

Posted by in Alphalipid SDII

Salam buat semua… macam mana dengan diet anda semua?? OK ke KO?? Yang pasti slim diet 2 adalah cara diet yang paling mudah sekali. Dah lah tak yah berlapar dan harga pun cukup berpatutan.. semua orang mampu berbanding dengan terpaksa habiskan duit beribu-ribu ke pusat-pusat pelansingan..   Kak zura banyak sangat menerima...


read more

BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Apr 11, 12 BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Soalan yang selalu Kak Zura ditanya oleh ibu yang menyusukan anak adalah seperti berikut: Kak Zura ada testimoni yang menyusukan bayi dan pada masa yang sama beliau juga ingin menurunkan berat badan. Adakah diet yang rendah karbohidrat seperti Alpha Lipid SD2 selamat untuk ibu yang menyusukan ? Kebanyakan ibu yang sudah melahirkan...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Apr 09, 12 TESTIMONI SLIM DIET 2 – DR ZATIL dah berhenti minum pun berat tak naik..

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Alhamdulilah.. seronok semalam dengan bengkel slim diet 2 dengan en kamarul.. seramai 58 orang yang hadir untuk belajar bagaimana fungsi slim diet 2 dapat membantu kita turun berat tanpa berlapar.. rugi sapa yang tak dapat hadir…   Kali ni kak zura nak cerita pada anda semua testimoni terbaru daripada Dr Zatil Ismail daripada...


read more

Bengkel Untuk Kurus Bersama Slim Diet 2…

Mar 28, 12 Bengkel Untuk Kurus Bersama Slim Diet 2…

Posted by in Alphalipid SDII

Salam sayang buat semua….   kak zura amat berbangga denga sambutan yang cukup menggalakkan bulan mac ini.. ramai yang call kak zura untuk turun berat badan dengan Slim Diet 2 dan ramai juga yang berminat untuk join bisnes ni dengan kak zura.. memang mereka cukup gembira kerana sambutan yang cukup menggalakkan daripada...


read more

Berita Baik…!!! Promosi Hebat Mac 2012.. Sambil Kurus Anda Boleh Berjimat

Mar 11, 12 Berita Baik…!!! Promosi Hebat Mac 2012.. Sambil Kurus Anda Boleh Berjimat

Posted by in Alphalipid SDII

Salam sejahtera untuk teman-teman sekelian..   Selamat hari wanita kak zura ucapkan kepada rakan-rakan, ibu-ibu serta isteri-isteri di luar sana.. Kak zura ada berita terbaru untuk anda semua.. sepatutnya update blog pada awal-awal bulan lagi.. memang bz yg amat sangat sekarang ni.. tu pasal tak sempat nak update...


read more

RAHSIA NAK KEKAL CANTIK WALAUPUN UMUR DAH 41 DAN 61 TAHUN..

Syukur alhamdulillah.. dah ramai yang menyahut cabaran kak zura dengan berminat untuk menjadi wakil pengedar untuk negeri masing-masing dan ingin menceburkan diri dalam bisnes online ini.. Kak zura pun tak lah penat sangat nak layan ramai customer, just pass je kat wakil-wakil pengedar tersebut..   Memang hebat sungguh produk...


read more

Jeles Tak???? Lagi Testimoni Yang Berjaya Turun Berat Badan 12kg Dalam Masa 6 Minggu Sahaja…

Feb 10, 12 Jeles Tak???? Lagi Testimoni Yang Berjaya Turun Berat Badan 12kg Dalam Masa 6 Minggu Sahaja…

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Salam ceria.. lamanya tak update blog.. ramai yang tanya kak zura, kenapa lama tak update blog.. katanya suka baca blog kak zura.. hehehee… tq tq tq… tak sangka pulak, ada jugak peminat walaupun tak glamor..   Kali ni kak zura nak bagi you all jelesss… Macam tak percaya, tapi terpaksa percaya.. cuba tengok gambar...


read more