TESTIMONI HEBAT: Puan Sue dapat turunkan berat badan sebanyak 20kg dalam masa 7 minggu..

Salam ceria untuk teman-teman serta pembaca setia blog kak zura ini…   Kita sudah hampir ke penghujung 2011.. skali lagi kak zura nak ingatkan kepada anda semua.. jagalah kesihatan anda dan keluarga anda.. sebagai surirumah, kita yang siapkan makan minum untuk anak-anak dan suami.. dengan itu kita yang boleh membuat keluarga kita sihat atau pun …

Read moreTESTIMONI HEBAT: Puan Sue dapat turunkan berat badan sebanyak 20kg dalam masa 7 minggu..

Faktor Obesiti Dapat Di Atasi Dengan Mengamalkan Slim Diet 2

Hari ini kak zura nak menceritakan sedikit mengenaik faktor-faktor yang boleh menyebabkan seseorang itu gemuk atau obesiti. Seseorang dikatakan gemuk atau obesiti apabila berat badannya melebihi berat badan ideal yang diukur dalam Body Mass Index (BMI) iaitu ukuran BMI berdasarkan ketinggian.   Banyak faktor yang menyebabkan seseorang itu menjadi gemuk. Antaranya ialah   Hormon Tidak …

Read moreFaktor Obesiti Dapat Di Atasi Dengan Mengamalkan Slim Diet 2

Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Cuti skolah dah bermula.. ramai yang dah plan untuk bercuti / holiday bersama anak-anak.. Kak zura suggest untuk mereka yang nak BERCUTI SAMBIL DAPAT DUIT boleh lah cuba datang ke KL pada 26hb nov 2011 (sabtu).. ACARA ROYALTY MALAYSIA kembali lagi.. setiap 6 bulan sekali kami meraikan para ahli-ahli New Image dengan pemberian bonus-bonus yang …

Read morePromosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Salam sayang kepada pengguna SD2 dan pembaca blog kak zura.. Emmm… lama sungguh kak zura tak update blog ya.. 2 minggu menyepi diri.. bukan apa, adik lelaki kak zura datang bercuti kat KL selama 2 minggu. datang dengan isteri dan anak dia holiday.. dia yang sebenarnya tolong update blog kak zura. kak zura pandai berceloteh …

Read moreApakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Jom Bisnes Online Sambil Turun Berat 5-10kg Dalam Masa Sebulan..

Salam buat semua bloggers serta pengamal diet SD2..   Apa khabar anda semua… November baru sahaja bermula.. kita hanya tinggal 2 bulan lagi untuk mengakhiri tahun 2011.. ANDA DAH KURUS????? Jika belum ambil peluang yang kak zura nak kongsikan ini..   New Image SD2 (SLIM DIET II) diet program…dengan hanya bermodalkan kurang dari RM600 sebulan …

Read moreJom Bisnes Online Sambil Turun Berat 5-10kg Dalam Masa Sebulan..

TESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

Testimoni terbaru slim diet 2 daripada Puan Kartini Hasan… “sape dok area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya…dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1 bulan 2-3 kali gerenti ke …

Read moreTESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

CARA NAK BUAT DUIT DENGAN CEPAT DAN MUDAH..

Salam sejahtera dan assalamualaikum buat teman-teman semua…   emmmm… lama sungguh kak zura tak sempat nak update blog.. hampir 2minggu.. last week pada hari sabtu 15hb oktober kak zura drive ke Singapore kerana terpaksa menerima duit royalti di sana.. kak zura tak pernah ke Singapore, tapi disebabkan ada group yang aktif di sana, terpaksalah kak …

Read moreCARA NAK BUAT DUIT DENGAN CEPAT DAN MUDAH..

BERITA HEBAT!!!! SURIRUMAH YANG INGIN LANSING, CANTIK, KAYA DAN BERJAYA….

Salam sejahtera dan salam sayang buat semua pembaca… Seronoknya harini… TODAY MALAYSIA… TOMORROW THE WORLD… Kak zura adalah seorang surirumah sahaja… sebelum ini kak zura cuba mendapatkan extra income dengan menjual kueh mueh, biskut, kek dan frozen food… tapi tak lah dapat banyak untung, setakat untuk beli lipstik dan bedak tu boleh lah.. sebagai seorang …

Read moreBERITA HEBAT!!!! SURIRUMAH YANG INGIN LANSING, CANTIK, KAYA DAN BERJAYA….

FORMULA PELANSINGAN BADAN TERPANTAS DI DUNIA, KINI DI MALAYSIA

Open house dah pun tamat minggu lepas.. kita pun dah habis bulan syawal… kak zura terima banyak panggilan telefon, sms dan email daripada mereka yang berminat untuk turunkan berat badan. Mereka ingin mencuba SLIM DIET 2.. Ramai juga yang menghubungi kak zura daripada luar Kuala Lumpur seperti Melaka, Kedah, Johor, Kelantan, Sabah, Sarawak serta Brunei …

Read moreFORMULA PELANSINGAN BADAN TERPANTAS DI DUNIA, KINI DI MALAYSIA

TESTIMONI SLIM DIET 2: turun berat badan 12kg dalam masa 6 minggu

Testimoni terbaru daripada Iza Irdina:   “Mak ai…Gemukkan saya sebelum ni??Sampai adik beradik kata saya gemuk sgt..Dulu berat saya hampir 80kg,pastu diet sendiri 6 bulan dapat lah turun 2 kilo..last bulan 6 ni saya di suruh cuba oleh nurse Syarifah dalilah SD2.Amik gak 1 tin SD2. Mula2 jual mahal sebab dah mcm2 produk guna yg …

Read moreTESTIMONI SLIM DIET 2: turun berat badan 12kg dalam masa 6 minggu