Bagaimana Nak Kurus Dengan Alpha Lipid Sdii??

Salam ceria..

Hari ini kak zura nak cerita pasal produk terbaru daripada New Image yang cukup hebat sekali iaitu ALPHA LIPID SDII selepas mula dilancarkan pada 12hb Mei 2012 baru-baru ini.. sambutannya cukup luarbiasa sampai berebut-rebut masa hari pelancaran tersebut.. kak zura sendiri pun terima order daripada customer dalam 120tin dalam satu hari..  ada yang mengamuk kerana dalam masa 30minit je produk habis terjual 1000tin!!!… Seperti yang kak zura ceritakan baru-baru ini lah, bila produk SLIM DIET 2 orang dah tahu kehebatan dan keberkesanannya.. maka bila keluar je produk baru ALPHA LIPID SDII ini orang terus tak fikir panjang.. ramai nak rebut peluang yang ada untuk cuba turunkan berat badan dengan lebih cepat lagi dan ada juga yang ambil peluang untuk buat bisnes dengan menjadi wakil-wakil pengedar..

 

Sejak keluarnya produk baru ini kak zura banyak sangat-sangat menerima panggilan, sms dan email daripada mereka yang berminat nak mencuba produk ni.. jadi hari ni kak zura nak explain APA ITU ALPHA LIPID SDII..

 

APA ITU ALPHA LIPID SDII??

 

Direka dengan bahan-bahan untuk menyokong keseimbangan gula darah, kekenyangan di antara waktu makan yang tetap dan jisim otot yang sihat, ALSD2 membantu untuk mengekalkan berat badan yang sihat, sebahagian daripada program pengurusan berat badan yang termasuk perubahan diet dan senaman.

 

Satu campuran berkualiti tinggi yang komprehensif yang terdiri daripada protein soya bukan-GMO (75%), serat, ekstrak daun teh hijau, vitamin dan mineral. Suplemen minuman ALSD2 tidak mengandungi pemanis tiruan atau perisa dan membantu untuk memastikan bahawa tubuh anda mempunyai semua nutrien penting termasuk protein supaya lemak dibakar, sementara anda masih dapat mengekalkan jisim otot dan ketegangan. Setiap hidangan menyediakan 10 gram protein yang boleh digunakan untuk keperluan harian anda.

 

 

10 Kelebihan ALSD2 Berbanding Produk Lain

1) Selamat dan efektif kerana bersumberkan alam semulajadi.

2) ALSD2 adalah program pelangsingan badan yang pertama di dunia yang mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.

3) Penurunan berat badan pada kadar 250g-500g setiap hari.

4) Pada setiap 500g lemak yang dibakar ditukarkan menjadi tenga kepada 3000 kalori.

5) Tiada masalah kulit kendur & berkedut kerana ALSD2 berasaskan protein soya.

6) Tidak perlu berlapar. Program ALSD2 mewajibkan anda makan 3 kali sehari (seperti contoh makanan dalam gambar)

7) Membantu mengurangkan masalah kesihatan berkaitan obesiti.

8) Menjimatkan, mudah dan terbukti berkesan.

 

 

CARA PENGGUNAAN ALPHA LIPID SDII

1) Minum ALSD2 2 scoop 4x sehari sebelum makan (pagi, tengahari, malam dan sebelum nak tidur)

2) Elakkan makanan berkarbohidrat dan bergula buat sementara waktu.

3) Makan Protein dan sayuran, tanpa had masa dan kuantiti.

4) Minum air kosong banyak. Mudahhhhh sangat…insyaallah dgn SDII new formula ni, boleh TURUN 8-12KG dlm masa 1 BULAN SAHAJA!

 

 

PAKEJ SEBULAN:

4 tin ALSD2 + ketostik + free shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RM16 = RM680

 

PAKEJ PROMOSI DUA BULAN

8 tin ALSD2 + free shaker dan keahlian seumur hidup + free ketostik + bonus RM96 = RM1250

 

** Tiba masanya untuk melupakan diet lama anda dan menyertai beribu-ribu orang lain yang sedang menikmati penurunan berat badan yang sihat dengan Alpha Lipid Slim Diet 2…

 

 

AGEN SELURUH NEGERI DIPERLUKAN SEGERA…!!!!!!

JOM BUAT DUIT ONLINE…$$$$$

HUBUNGI KAK ZURA 019-3197976 / 012-2777396

(hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my)

http://slimdiet2.org

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.