Rumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

Jan 07, 14 Rumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

Posted by in Alphalipid SDII

Hehehehee.. saja terasa nak tulis tajuk yang seksi sikit.. entahlaaa.. sejak dua menjak nih asyik rasa sexy je.. maybe kerana BENGKEL MAKE ME GORGEOUS “POWER UP YOUR ENERGY POWER UP YOUR SEX” dah tak lama lagi, 8hb Feb 2014.. nak kena menjiwai watak untuk kongsikan dan bantu selesaikan masalah obesiti dikalangan wanita yang mana...


read more

5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

Jan 03, 14 5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Awal-awal tahun nih ramai je yang nak turun berat badan.. azam baru lah katakan.. semangat bukan main lagi nak kurus.. siap beli kasut baru.. baju sukan baru.. anda bagaimana?? kak zura pun sebenarnya bersemangat sangat-sangat nak turunkan berat lagi dalam 10kg.. azam baru jugak nih… hehehee.. nak lebih sihat dan nampak lebih muda...


read more