Cara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Dec 31, 14 Cara Senaman Enjoy Dan Turun Berat

Posted by in Tips & Panduan

Teks: Hazura Hashim Bani Foto: Google   Salam sejahtera buat pembaca blog slimdiet2.org… waaah!! lama sungguh kak zura tak update blog..  kak zura sebenarnya teramat bz dengan bisnes baru.. ada produk baru yang kak zura cuba.. yang boleh lagi cepat turun berat badan selain daripada alphalipid sd2 dan shape up.. nanti kak...


read more

Rahsia Hapuskan Selulit Jahat

Oct 28, 14 Rahsia Hapuskan Selulit Jahat

Posted by in Tips & Panduan

Ramai yang cuba menurunkan berat badan, juga berharapan selulit-selulit yang ada juga dapat dinyahkan. Namun setelah badan menjadi kurus, selulit tidak juga hilang.  Anda belum tahu rahsia membuang selulit seiring dengan menguruskan badan. Kak zura nak share rahsia dia..   Apa itu selulit?   Selulit bukanlah satu topik...


read more

Hilang Kedut Dengan Satu Sapuan

Oct 28, 14 Hilang Kedut Dengan Satu Sapuan

Posted by in Bee Venom

Hari ini kak zura nak berceria pasal bee venom.. memang best pakai.. kalau dulu malas nak pakai krim krim muka nih.. tak suka dengan produk yang berminyak.. tapi BEE VENOM BEST SANGAT-SANGAT.. Kulit jadi tegang dan gebu.. tak payah botox botox yang menyakitkan.. Tidak perlu suntikan hanya sapu Krim Anti Kedut Bee Venom sahaja SETIAP...


read more

Kesan 7 Hari Guna Bee Venom

Sep 28, 14 Kesan 7 Hari Guna Bee Venom

Posted by in Bee Venom

Ramai yang nak cantik.. ramai yang nak putih gebu.. ramai yang nak sentiasa awet muda.. sebab tu lah banyak produk-produk kat luar sana yang boleh bantu kulit cerah dan nampak lebih muda.. ada juga yang ambil jalan mudah nak cantik dengan buat plastik surgery.. ada juga yang sanggup cocok botox.. eeee.. kzura seram kalau yang jenis...


read more

7 Hari Kurus Sebelum Raya

Jul 22, 14 7 Hari Kurus Sebelum Raya

Posted by in Cara Guna, Tips & Panduan

Mula-mula sekali kak zura nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan berdiet dan pembaca-pembaca blog kak zura.. InsyaAllah jika ada kesempatan, kak zura akan buat open house nanti.. harap sangat dapat jumpa semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu membaca blog kak zura ini.. Kalau balik Kota Bharu boleh kita jumpa…...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat...


read more

12 Tips Kurus Bulan Ramadhan

Jul 08, 14 12 Tips Kurus Bulan Ramadhan

Posted by in Alphalipid SDII

Dah 10 hari kita berpuasa.. macam mana?? ada perubahan?? Baju ada loggar ke sikit?? Time puasa ni laaa ramai yang nak ambil peluang nak turun berat badan.. Ramai yang call kak zura nak cuba SHAPE UP.. ada juga yang minta tips macam mana nak cepat kurus.. So harini kak zura nak share untuk pembaca-pembaca blog slimdiet2.org ini tips...


read more

Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Jun 30, 14 Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Posted by in Cara Guna Shapeup, Produk Info Shapeup

Selamat berpuasa buat semua pembaca-pembaca blog kak zura.. semalam ada dapat mesej drp salah seorang pembaca blog kak zura.. beliau cakap dah 3 tahun ikuti info-info dan update dalam blog slimdiet2.org.. terima kasih ya kerana menjadi pembaca setia blog kak zura nih.. Harap satu hari nanti kita boleh bertemu.. 🙂   Baiklah.....


read more