Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Nov 21, 11 Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Posted by in Event, Promosi

Cuti skolah dah bermula.. ramai yang dah plan untuk bercuti / holiday bersama anak-anak.. Kak zura suggest untuk mereka yang nak BERCUTI SAMBIL DAPAT DUIT boleh lah cuba datang ke KL pada 26hb nov 2011 (sabtu).. ACARA ROYALTY MALAYSIA kembali lagi.. setiap 6 bulan sekali kami meraikan para ahli-ahli New Image dengan pemberian...


read more

Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Nov 15, 11 Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Posted by in Tips & Panduan

Salam sayang kepada pengguna SD2 dan pembaca blog kak zura.. Emmm… lama sungguh kak zura tak update blog ya.. 2 minggu menyepi diri.. bukan apa, adik lelaki kak zura datang bercuti kat KL selama 2 minggu. datang dengan isteri dan anak dia holiday.. dia yang sebenarnya tolong update blog kak zura. kak zura pandai berceloteh je...


read more