Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

May 02, 12 Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Posted by in Promosi, Testimonial

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura...


read more

Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Nov 15, 11 Apakah Kebaikan Dan Fungsi Apple Cider Semasa Mengamalkan Slim Diet 2

Posted by in Tips & Panduan

Salam sayang kepada pengguna SD2 dan pembaca blog kak zura.. Emmm… lama sungguh kak zura tak update blog ya.. 2 minggu menyepi diri.. bukan apa, adik lelaki kak zura datang bercuti kat KL selama 2 minggu. datang dengan isteri dan anak dia holiday.. dia yang sebenarnya tolong update blog kak zura. kak zura pandai berceloteh je...


read more

TESTIMONI (SLIM DIET 2) KAMARUL NORDIN… SEKARANG NAMPAK MUDA DAN BERGAYA

Jul 21, 10 TESTIMONI (SLIM DIET 2) KAMARUL NORDIN… SEKARANG NAMPAK MUDA DAN BERGAYA

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

“Kamarul bermula makan SD2 ketika beratnya 92 kg. Mengalami berat badan berlebihan, sakit lutut dan pinggang 40″ menyebabkan beliau berusaha menurunkan berat badan. Setelah memakan SD2 selama 6 minggu beratnya turun sebanyak 12kg, tidak lagi mengalami sakit lutut dan saiz pinggang pun sudah turun ke 35″. Dulu baju saiz XL dan...


read more