DRAGON LADY MENGAMUK SEBAB ALPHA LIPID SD2..

Sep 18, 12 DRAGON LADY MENGAMUK SEBAB ALPHA LIPID SD2..

Posted by in ALPHA LIPID SDII

Semalam 15hb sept 2012, kak zura menghadiri Majlis Pengiktirafan The New Professionals di KL Convention Center.. memang best sangat2.. Ramai downline-downline kak zura yang hadir.. dari johor, trengganu, penang, kedah semua datang untuk meraikan pengiktirafan mereka pada hari tersebut.. Hari tu juga, kak zura belanja...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (5 undian, purata: 4.00 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

DIAMOND TRENGGANU BAKAL MUNCUL..

Sep 13, 12 DIAMOND TRENGGANU BAKAL MUNCUL..

Posted by in ALPHA LIPID SDII

Salam ceria buat semua..  banyak email dan sms yang kak zura terima setiap hari yang berminat untuk mencuba produk ALPHA LIPID SD2.. dan ramai juga yang nak berjinak-jinak untuk buat bisnes bersama kak zura.. ada yang nak buat secara partime dan ada juga suri rumah yang nak bantu suami untuk dapat extra income.. Kak zura...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (5 undian, purata: 3.80 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

AMARAN KEPADA PENGGUNA ALPHA LIPID SD2.. !!!!

Sep 10, 12 AMARAN KEPADA PENGGUNA ALPHA LIPID SD2.. !!!!

Posted by in ALPHA LIPID SDII, SDII

Salam syawal buat semua.. 31hb ogos haritu kita menyambut Hari Kemerdekaan.. kita patut bersyukur kerana kita berada dalam 1 Malaysia, negara makmur dan aman damai.. makanan pun masyaallah, mewah!!! kalau makan kat hotel semua benda kita bedal.. tak ingat dunia.. ya lah kan.. bayar RM60 buffet lunch, blh makan semua jenis...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (7 undian, purata: 2.29 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

JOM BUAT DUIT..$$$$!!! ONLINE BISNES FACEBOOK DAN ALPHA LIPID SD2

Aug 28, 12 JOM BUAT DUIT..$$$$!!! ONLINE BISNES FACEBOOK DAN ALPHA LIPID SD2

Posted by in ALPHA LIPID SDII

Salam ceria untuk teman-teman.. best yang amat sangat raya kali nih.. memang tak ingat dunia.. hehehehee… 9 hari kak zura balik raya tahun nih, memang pecah record.. semalam baru sampai KL.. selalu 2 hari je pasal ikut suami.. kali ni, hubby cakap ikut kak zura nak balik berapa lama, dia ikut je.. emmmm…...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (3 undian, purata: 3.33 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

PELUANG TERAKHIR NAK SLIM DAN SEKSI SEBELUM RAYA..

Aug 13, 12 PELUANG TERAKHIR NAK SLIM DAN SEKSI SEBELUM RAYA..

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII

Harini kak zura happy sangat-sangat kerana ramai yang memberi feedback positif setelah dapat turunkan berat badan.. ramai yang dapat pakai baju-baju lama.. ramai dah happy pasal dapat bergaya hari raya nanti.. dah lama tak pakai baju kebayakan? asyik dok pakai baju besar, baju jubah je semata-mata nak tutup lemak-lemak...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (10 undian, purata: 3.30 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

KENALI MASALAH GEMUK ANDA.. DAN BAGAIMANA NAK SETTLE

Aug 10, 12 KENALI MASALAH GEMUK ANDA.. DAN BAGAIMANA NAK SETTLE

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII, SDII

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana kita dah hampir 3 minggu berpuasa.. yang sedang berdiet dengan ALSD2 macam mana?? berjaya ke tak berjaya?? kalau yg tak berjaya tu perlu anda hubungi wakil yang menjual produk tu kepada anda.. tanya apa yang patut anda lakukan kerana produk ALPHA LIPID SDII adalah 100% dapat...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (11 undian, purata: 4.18 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

BERITA BAIK UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK KEMBALI SLIM DAN SEKSI..

Aug 02, 12 BERITA BAIK UNTUK IBU MENYUSUKAN ANAK KEMBALI SLIM DAN SEKSI..

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII

Alhamdulilah… syukur sangat-sangat kerana jualan bulan july telah meningkat 2x ganda daripada june baru-baru ini.. Dalam 1200 tin ALSDII terjual bulan July.. Memang cukup panas produk alpha lipid sd2 ini.. sampai je stok kat umah orang dah datang beli.. Semua ambik peluang nak cepat kurus dan bercita-cita nak pakai...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (7 undian, purata: 3.00 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

CARA BERPUASA SAMBIL BERDIET DENGAN ALPHA LIPID SD2

Jul 19, 12 CARA BERPUASA SAMBIL BERDIET DENGAN ALPHA LIPID SD2

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII, SDII

Salam ramadhan untuk teman-teman sekelian.. lagi 2 hari kita dah nak masuk bulan puasa.. IKLAN KAK ZURA PROMOTE ALPHA LIPID LIFELINE PUN DAH MASUK DALAM TV3.. HARAP YOU ALL JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK JADI WAKIL PENGEDAR BAWAH KAK ZURA.. memang ramai sangat permintaan daripada mereka yang nak turun berat badan sebelum...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (8 undian, purata: 4.38 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

HADIAH ISTIMEWA DAN PROMOSI ALSD2 JULY.. REBUT SEKARANG..!!!

Jul 09, 12 HADIAH ISTIMEWA DAN PROMOSI ALSD2 JULY.. REBUT SEKARANG..!!!

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII, SDII

Macam mana persiapan nak puasa?? Dah ready ke?? Sempena bulan puasa ini kak zura nak you all ambik peluang utk berdiet dengan alsd2 dan kembalikan maruah you all yang dah lama di perkecilkan oleh sanak saudara.. Mentang-mentanglah kita ni gemuk orang tengok pun lain macam.. Kak zura nak kongsi sesuatu dengan anda semua.....

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (4 undian, purata: 3.25 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more

POSING MAUT YANG CUKUP SEKSI…

Jun 23, 12 POSING MAUT YANG CUKUP SEKSI…

Posted by in Alpha Lipid, ALPHA LIPID SDII

Kak zura ada kat Kota Bharu sekarang.. anak cuti sekolah sampai lepas raya.. apa lagi.. peluang nak melawat mummy dan daddy di Kota Bharu, Kelantan. Sambil-sambil tuh nak ziarah bapa mertua sedang sakit.. Dialah bapa mertua yang paling sporting dan cukup memahami kak zura masa susah dan senang.. Kerana beliau lah juga kak...

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (6 undian, purata: 4.00 daripada 5)
Loading ... Loading ...

read more
Page 1 of 912345...Last »