Nak Kurus Cepat Dan Sihat Dalam Masa 3 Minggu?

Jan 14, 18 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/promosi-alpha-lipid-new-image-slim-diet-2-terbaru-2018-208x300.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Promosi

Memang seksa badan gemuk ni.. Dah lah cepat letih.. Nak pilih baju cantik-cantik pun susah, kaki dan tumit selalu sakit, paling teruk.. Rasa rendah diri sebab gemuk. Setiap hari ada je yang sms or whatsapp Kak Zura bertanyakan pasal cara nak turun berat badan. Nak kurus cepat katanya.. Kak Zura ada berita baik kerana ramai yang...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Jul 15, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2012/07/testimoni-alpha-lipid-sd2.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Cadangan Makanan, Tips & Panduan

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Hari ni antara hari busy bagi saya kerana terlalu banyak order untuk diselesaikan. Saya terkejut bila ada customer yang telahpun membeli Alpha Lipid SD2 terus dari shopping cart yang saya baru pasang di blog saya semalam. Syukur, sejak mula berpuasa ni, order yang datang mencurah-curah sampai saya tak cukup tangan! Saya tahu, memang...


read more

BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Apr 11, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/04/ibu-menyusu-bayi-diet-alpha-lipid-sd2.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Soalan yang selalu Kak Zura ditanya oleh ibu yang menyusukan anak adalah seperti berikut: Kak Zura ada testimoni yang menyusukan bayi dan pada masa yang sama beliau juga ingin menurunkan berat badan. Adakah diet yang rendah karbohidrat seperti Alpha Lipid SD2 selamat untuk ibu yang menyusukan ? Kebanyakan ibu yang sudah melahirkan...


read more

NAK CEPAT KURUS MASA PUASA DENGAN DIET SLIM DIET 2 (SD2)

Aug 03, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2010/08/berpuasa-sambil-berdiet-dengan-alsd2-alpha-lipid-sd2.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Cara Guna, Tips & Panduan

Salam buat semua teman-teman berdiet sd2.. macam mana perkembangan sekarang?? ada penurunan ataupun tidak??   Pada 25hb julai baru-baru ini, kak zura telah menyambut hari jadi yang ke-40.. emmm.. dah banyak angka tuh.. masa ni lah mula terpikir untuk mengejar ilmu-ilmu untuk buat bekalan di akhirat.. Seronok sekali, mummy,...


read more

TESTIMONI TERBARU HAZURA HASHIM BANI… BADAN LANSING DAN TAK MENGGELEBER DENGAN SLIM DIET 2

Jul 17, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/07/testimoni-alpha-lipid-slim-diet-ii-hazura-hashim-bani-300x271.jpg

Posted by in Testimonial

Salam satu malaysia.. juga rakan-rakan di Brunei, Singapore, Indonesia serta di mana saja anda berada…   Petang tadi temankan anak kak zura ke birthday party kawan dia, sajalah nak ambil gambar.. terkejut jugak bila tengok gambar semakin lansing.. Kak zura ada jugak jumpa kawan-kawan sebelum ni, ramai yang tegur kata kak zura...


read more

Protein: Apakah ia? Apakah Fungsinya?

Protein adalah bahan asas bagi pembentukan badan kita. Setiap aktiviti tubuh badan kita dijalankan oleh protein, tanpa protin badan kita seumpanya runtuh seperti runtuhnya keluli pada bangunan tinggi.   Protein mengandungi unsur Karbon (C) , Hidrogen (H), Oksigen (O), dan Nitrogen (N). Unit asas protein ialah Asid Amino....


read more

FORMULA UNTUK PERBETULKAN KEWANGAN KITA SELEPAS RAYA

Sep 21, 10 FORMULA UNTUK PERBETULKAN KEWANGAN KITA SELEPAS RAYA

Posted by in Alphalipid SDII, Event, Tips & Panduan

Salam Ceria dan mudah-mudahan hari raya anda di sambut dengan penuh kesyukuran dan kegembiraan. Bulan ini masih lagi bulan raya, dan open house sana-sini masih dijalankan walaupun kebanyakan dari kita sudah mula bekerja… Pilihlah makanan yang rendah karbohidrat ketika menghadiri rumah terbuka atau dalam pemakanan harian anda....


read more
Page 1 of 212