Previous

Recent From Alpha Lipid

Apa Kandungan Dan Kebaikan Alpha Lipid L...

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/Alpha-Lipid-LIFELINE-1-215x300.jpg Posted by on Jan 22, 2018

Recent From Cara Guna

7 Hari Kurus Sebelum Raya

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/12/dapat-turun-berat-badan-dengan-alsd2-kurus-sebelum-raya-1-300x300.jpg Posted by on Jul 22, 2014

Recent From Larangan

Kenapa Berdiet Dengan Slim Diet 2 Kita P...

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/12/bagaimana-badan-membakar-lemak-300x206.jpg Posted by on Dec 14, 2011

Recent From Produk Info

Ingat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berder...

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/263274_507110389342831_1862038186_n-300x225.jpg Posted by on May 20, 2013

Recent From Testimonial

Testimoni Produk Pelansingan Badan Terke...

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-turun-berat-badan-dengan-alpha-lipid-sdii-sd2-new-image-300x255.jpg Posted by on Jan 26, 2018

Recent From Tips & Panduan

8 Tip Diet Di Bulan Ramadhan Bagi Yang M...

http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/05/tips-kuruskan-badan-di-bulan-puasa--300x225.jpg Posted by on May 17, 2018
Next

Recent Posts

Hilang Kedut Dengan Satu Sapuan

Oct 28, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/10/botox-in-a-jar-alpha-lipid-bee-venom-moisturising-cream-300x224.png

Posted by in Bee Venom

Hari ini kak zura nak berceria pasal bee venom.. memang best pakai.. kalau dulu malas nak pakai krim krim muka nih.. tak suka dengan produk yang berminyak.. tapi BEE VENOM BEST SANGAT-SANGAT.. Kulit jadi tegang dan gebu.. tak payah botox botox yang menyakitkan.. Tidak perlu suntikan hanya sapu Krim Anti Kedut Bee Venom sahaja SETIAP...


read more

Kesan 7 Hari Guna Bee Venom

Sep 28, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/09/testimoni-bee-venom-alpha-lipid-300x300.jpg

Posted by in Bee Venom

Ramai yang nak cantik.. ramai yang nak putih gebu.. ramai yang nak sentiasa awet muda.. sebab tu lah banyak produk-produk kat luar sana yang boleh bantu kulit cerah dan nampak lebih muda.. ada juga yang ambil jalan mudah nak cantik dengan buat plastik surgery.. ada juga yang sanggup cocok botox.. eeee.. kzura seram kalau yang jenis...


read more

7 Hari Kurus Sebelum Raya

Jul 22, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/12/dapat-turun-berat-badan-dengan-alsd2-kurus-sebelum-raya-1-300x300.jpg

Posted by in Cara Guna, Tips & Panduan

Mula-mula sekali kak zura nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada rakan-rakan berdiet dan pembaca-pembaca blog kak zura.. InsyaAllah jika ada kesempatan, kak zura akan buat open house nanti.. harap sangat dapat jumpa semua rakan-rakan yang tak jemu-jemu membaca blog kak zura ini.. Kalau balik Kota Bharu boleh kita jumpa…...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Jul 15, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2012/07/testimoni-alpha-lipid-sd2.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Cadangan Makanan, Tips & Panduan

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat...


read more

12 Tips Kurus Bulan Ramadhan

Jul 08, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/07/teknik-diet-sihat-sepanjang-ramadhan-women-kurus-badan-300x200.jpg

Posted by in Alphalipid SDII

Dah 10 hari kita berpuasa.. macam mana?? ada perubahan?? Baju ada loggar ke sikit?? Time puasa ni laaa ramai yang nak ambil peluang nak turun berat badan.. Ramai yang call kak zura nak cuba SHAPE UP.. ada juga yang minta tips macam mana nak cepat kurus.. So harini kak zura nak share untuk pembaca-pembaca blog slimdiet2.org ini tips...


read more

Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Jun 30, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/06/turun-berat-badan-dengan-shape-up-alpha-lipid-dan-glucos-cut-tea-300x225.jpg

Posted by in Cara Guna Shapeup, Produk Info Shapeup

Selamat berpuasa buat semua pembaca-pembaca blog kak zura.. semalam ada dapat mesej drp salah seorang pembaca blog kak zura.. beliau cakap dah 3 tahun ikuti info-info dan update dalam blog slimdiet2.org.. terima kasih ya kerana menjadi pembaca setia blog kak zura nih.. Harap satu hari nanti kita boleh bertemu.. 🙂   Baiklah.....


read more

Kombinasi Mantap Shape Up Dan Glucos Cut

Jun 30, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/06/kombinasi-gc-tea-dan-alpha-lipid-shape-up-300x300.jpg

Posted by in Cara Guna Shapeup, Produk Info Shapeup

Bulan-bulan puasa ni, peluang kita nak turukan berat badan.. NAK RAYA SAKAN.. PAKAI KEBAYA GITU.. So apa lagi?? Harini kak zura nak share cara mantap untuk cepat-cepat bakar lemak degil tuh dengan kombinasi terhebat SHAPE UP + GLUCOS CUT.. memang betul-betul mantap!!!! Anda pasti tersenyum bila baju anda semakin longgar dan semakin...


read more

Cara Diet Dengan Shape Up

Jun 24, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/06/4-agen-pembakar-lemak-alpha-lipid-shape-up-300x300.png

Posted by in Cadangan Makanan, Produk Info Shapeup

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti...


read more
Page 2 of 2712345...1020...Last »