Harga Slimdiet 2

Harga Slimdiet 2

Produk Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di MALAYSIA !

Slim Diet II atau SD 2 membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal dengan mengamalkan konsep diet yang sihat TANPA BERLAPAR dan sekaligus menghilangkan lemak badan berlebihan pada tubuh anda. SD II juga membantu anda untuk mengekalkan bentuk tubuh badan yang menarik dan menawan. Penurunan berat badan menjadi lebih mudah.

Nak kurus tanpa perlu berlapar ????

 

Ya anda boleh makan semua makanan diatas!!
Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik (Protein Sparing Modified Fast – PSMF) ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University (Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat New Image International yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand, rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Ciri ciri KEISTIMEWAAN dari program pelangsingan SDII?

*Penurunan berat badan ideal pada kadar 250gm—500gm setiap hari.

*Tidak memerlukan belanja yg tinggi serta menjimatkan wang anda. JIMATKAN WANG ANDA

*Penambahan tenaga pd setiap 500g lemak yg dibakar dan menjadikan tenaga kpd 3000 kalori.

*Pembuangan lemak pada tubuh badan secara KEKAL Dibuktikan melalui rekod dunia dengan penurunan berat badan sebanyak 64kg dalam masa 1 bulan.

*TIDAK PERLU BERLAPAR. Amalkan aturan pemakanan biasa seperti sarapan pagi, makan tengahari & makan malam.
DENGAN PROGRAM SLIMMING DIET II ATAU SD2, ANDA BOLEH MAKAN, TIDAK PERLU BERLAPAR DAN TAK PERLU MENGHABISKAN BERIBU-RIBU RINGGIT DI PUSAT SLIMMING. MALAH DAPAT MEGURANGKAN 10KG DALAM MASA SEBULAN HANYA DENGAN MENGAMALKAN SD2.

*Kandungan Protein yang tinggi dengan multi-vitamin, mineral dan elemen-elemen kesihatan yang lain serta seimbang.

*Membantu memulihkan masalah kesihatan yang lain seperti diabetes, darah tinggi & juga mengurangkan paras kolestrol pada tubuh badan.

*Membantu membaiki sel-sel tubuh ke arah sel yg lebih sihat & kuat utk sistem tubuh badan manusia. Memberi tenaga dan membantu pemulihan tenaga agar kita sentiasa segar dan berdaya menjalankan kegiatan harian.

* MUDAH dan sungguh MUDAH

SD2 boleh didapati dengan harga : RM144 (bukan ahli) / RM108 (ahli)

1 Bintang2 Bintang3 Bintang4 Bintang5 Bintang (3 undian, purata: 4.67 daripada 5)
Loading ... Loading ...

173 Comments

  1. Rosy /

    Masih ada promosi lagi ke utk yg ada package fibermax tu?

  2. akma /

    kak,nk bli online cmne ye?sy nk 1 tin je tuk starting..blh reply kt email sy x? (F)

  3. shima /

    kak,
    klu saya nk jadi ahli mcmn?
    saya jugak ingin membeli 1 tin utk starting.

  4. kak, mcmana nak beli harga ahli yg RM108 tu? tolong reply kak

  5. Nak tanya tahun 2010 saya pernah menjadi ahli. Adakah ahli masih aktif lagi. Kalau ahli berapa harga 1 tin. Ada pantang larang x minum alpha lipid sd II ni

  6. farah /

    kak nk tanya macam mana cara utk jadi ahli?

  7. AISHAH /

    nk tnya jadi ahli harga rm60.klo ahli bli setin bpe?rm150 ke?

  8. sheela /

    hi saya ingin mengunakan produk di atas tapi betulkeh yeh memang berkesan sebelum ini i dah cuba produk lain yg mahal tapi tidak dapat apa-apa perubahan berat badan; sekarang saya ada pendapat
    nak cuba produk ini. :-O

  9. cik sheela kena cuba setin. saya gerenti ada perubahan selepas anda habiskan 1 tin tu selama seminggu.

  10. syuk /

    salam kak zura,syuk nk tnye SD 2 ni elok tuk org yg gastrik x?cz syuk ad mslah gastrik n skrg kn bulan pose so spanjang hari mnahan lapar tu syuk sllu kna gastrik smpai kna injection kt hostipal.if sd 2 ini elok utk gastrik,kak zura tolong reply email syuk secepat mgkin so snang syuk nk order n if ad supply yg stay at kuantan lagi snang syuk p ambik by hand je ngn supply tu.

  11. kak zura.. mkanan daging dgn ayam tu.. adakah ia di bakar atau di goreng yg baik utnk dimkn.

  12. Damiye /

    salam saya nk tny. kalau jadi ahli harga rm60.klo ahli bli setin bpe?rm150 ke?

    kak,kalau nk bli online cmne ye?sy nk 1 tin je tuk starting..blh reply kt email sy x?

    kalau 1 tin dan dan nak jd ahli RM brapa ?

    sy tinggal di area parit buntar..so ada x ejen kat area sini

  13. izuan /

    Salam,

    Saya nak order Alpha Lipid SD2..mcmana?

  14. salam, saya ingin mencuba prodak ini, boleh bagi detail, harga dan cara pembelian.thanks..

  15. cuba 1 tin harga RM190 termasuk poslaju atau courier.

    boleh hubungi downline kakzura. click pada contact menu.

  16. Khairiah binti Haji Basran /

    Saya dah mula minum Alpha Lipid SDII termasuk tin yng ke 3, 4 kali sehari , 2 scoop setap bancuhan, tetapi berat badan belum menurun begitu juga inci. Saya memang dah cut down carbohydtate seperti nadi dan mee. Bagaima caranya? Mohon nasihat dpd anda . Terima kasih.

  17. kak nk order 1 tin boleh x, rm bape, klau nk jd ahli cm ne?
    cr pemakanan nye cm ne?

  18. klu menyusu bdn blh ke minum

  19. AZITA: MENYUSU BLH MINUM TAKDE MASALH.. TLG BACA ARTIKEL YANG DAH KZURA POST TUH PASAL MENYUSU

  20. salam, saya dulu pernah menjadi ahli. xtau masih aktif atau tidak. bagaimana caranya klu saya nak semak? & klu sy masih ahli boleh kah saya ode dr anda pd harga ahli?

  21. NOR.. BILA LAST SKALI BUAT BELIAN? NANTI SMS NAMA DAN NO IC, KAK ZURA TLG CEK KEAHLIAN MASIH AKTIF KE TIDAK

  22. Nak jd ahli dan nk dpt kan harga ahli utk sd2.. pls pm

  23. SALAM BUNGA.. NAK JADI AHLI BAYAR RM60 SAHAJA.. BOLEH CONTACT KAK ZURA?? NANTI AKAN BANTU..

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:-[ (B) (^) (P) (@) (O) :-S ;-( (C) (&) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-) (D)