15 TIP PANDUAN MENGAWAL BERAT BADAN BAGI PENGANTIN…

May 24, 11 15 TIP PANDUAN MENGAWAL BERAT BADAN BAGI PENGANTIN…

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Salam buat semua, kak zura asyik sibuk dengan produk baru yang meletup iaitu “SLEEP TIME”, kak zura mendapat banyak panggilan, sms dan email daripada mereka yang berminat untuk cuba produk baru ini serta ramai juga yang nak minta tips untuk dapat extra income… seronok rasanya.. hampir terlupa untuk memberi tip-tips yang nak...


read more

TIPS KURUS BADAN SECARA SELAMAT…

May 07, 11 TIPS KURUS BADAN SECARA SELAMAT…

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Alhamdulillah…. lega sikit rasanya harini.. dapatlah kak zura luangkan masa untuk berkongsi sedikit tips untuk semua yang sedang mengamalkan SLIM DIET 2 untuk menguruskan badan juga pada mereka yang masih lagi tercari2 produk untuk kurus..   Memang sebaiknya kita mencari cara menguruskan badan yang selamat.  Pelbagai bahan...


read more

Kenapa Kita Perlu Kurus??

Apr 15, 11 Kenapa Kita Perlu Kurus??

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Gemuk! Semua orang tak suka gemuk, tembun dan boroi. Tapi ada yang suka sebab nampak comel dan rasa nak picit-picit je lemak kat pipi dan perut. Jadi kenapa perlu kurus dan sihat? Pada saya amat mudah jika kita tahu caranya. Berbeza saya yang dulu tidak tahu apa-apa dan selalu gagal. Sahabat boleh baca DI SINI dan DI SINI...


read more

Tips Mudah Tapi Susah Nak Kuruskan Badan.. Kenapa???

Apr 06, 11 Tips Mudah Tapi Susah Nak Kuruskan Badan.. Kenapa???

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Semua orang nak kurus dan langsing macam model…tapi tak ramai yang mampu kurus macam tu….Diet, pil-pil dah try tapi sampai sekarang tak de improvement..Lagi stress pikir pasal nak turun berat badan lagi naik adalah….Adusss.. pening juga kepala bila fikir macam-macam cara dah buat tapi belum berhasil.. So dibawah ni disebutkan...


read more

Bagaimana Dapat Turunkan Berat Badan 10kg Dalam Masa 6 Minggu? Slim Diet 2 Jawapannya

Feb 14, 11 Bagaimana Dapat Turunkan Berat Badan 10kg Dalam Masa 6 Minggu? Slim Diet 2 Jawapannya

Posted by in Cadangan Makanan, Tips & Panduan

Salam buat semua pengguna SLIM DIET 2 dan juga kepada yang belum lagi mencuba…   Bila terbaca “TURUN BERAT BADAN 1-5KG DALAM MASA 1 MINGGU”… semua orang tak percaya, ni semua menipu atau cakap je untuk promosi.. Hari ini Kak zura akan terangkan bagaimana, bergantung kepada Slim diet ii sahaja bukan jawapannya.. tapi...


read more

Kepentingan Pengambilan Makanan Berkhasiat

Sebentar tadi terbaca satu buku ni tentang kesihatan, menarik juga untuk dikongsi bersama. Tahukah kita bahawa kesihatan diri merupakan harta yang paling berharga namun ramai yang tidak menyedarinya sehingga ditimpa sesuatu penyakit yang tenat. Ramai juga yang tidak menyedari akan peranan pengambilan makanan yang berkhasiat untuk...


read more

Rahsia Kejayaan Sepanjang Hayat Untuk Kekal Pada Berat Ideal (Part 2)

Dec 27, 10 Rahsia Kejayaan Sepanjang Hayat Untuk Kekal Pada Berat Ideal (Part 2)

Posted by in Alphalipid SDII, F.A.Q, Tips & Panduan

Apa yang akan saya ceritakan selanjutnya adalah fasa, keadaan atau situasi dimana anda sudah berjaya mencapai berat idaman dan ingin mengekalkan berat tersebut sepanjang hayat. Jika anda belum berada ditahap ini, anda boleh berhenti membaca setakat ini sahaja kerana anda mungkin keliru kerana jenis-jenis makanan pada fasa ini agak...


read more

Carilah kawan berdiet apabila anda memulakan diet SD2

Dec 23, 10 Carilah kawan berdiet apabila anda memulakan diet SD2

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Cara ini amat berkesan terutamanya jika anda ingin memulakan program senaman atau program diet. Ini juga adalah rahsia terbesar dibelakang kejayaan latihan individu atau ‘personal training’ yang telah mereka lakukan selama ini. Anda sangat-sangat memerlukan sokongan seperti ini kerana selalunya apabila anda mula berdiet,...


read more
Page 4 of 10« First...23456...10...Last »