TESTIMONI HEBAT: Puan Sue dapat turunkan berat badan sebanyak 20kg dalam masa 7 minggu..

Dec 09, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/suzielawati-testimoni1-alpha-lipid-sdii-300x242.jpg

Posted by in Testimonial

Salam ceria untuk teman-teman serta pembaca setia blog kak zura ini…   Kita sudah hampir ke penghujung 2011.. skali lagi kak zura nak ingatkan kepada anda semua.. jagalah kesihatan anda dan keluarga anda.. sebagai surirumah, kita yang siapkan makan minum untuk anak-anak dan suami.. dengan itu kita yang boleh membuat keluarga...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2: dapat turun 30kg dalam masa 3 bulan..

Oct 28, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/10/shujakantertimoni_n.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Testimoni terbaru slim diet 2 daripada Puan Kartini Hasan… “sape dok area klang mesit tahu Klinik Shujakan.. 3 hari lepas dia order susu alpha lipid untuk ibunya…dia yakin kerana perubahan yang amat ketare pada diri dan kesihatan aku!!! Sejak aku minum susu itu, hampir 3 bulan aku tak ke klinik, kalau tidak 1...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2: turun berat badan 12kg dalam masa 6 minggu

Sep 22, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-turun-berat-12-kg-slim-diet-2-alpha-lipid.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Testimoni terbaru daripada Iza Irdina:   “Mak ai…Gemukkan saya sebelum ni??Sampai adik beradik kata saya gemuk sgt..Dulu berat saya hampir 80kg,pastu diet sendiri 6 bulan dapat lah turun 2 kilo..last bulan 6 ni saya di suruh cuba oleh nurse Syarifah dalilah SD2.Amik gak 1 tin SD2. Mula2 jual mahal sebab dah mcm2 produk guna...


read more

TESTIMONI TERBARU HAZURA HASHIM BANI… BADAN LANSING DAN TAK MENGGELEBER DENGAN SLIM DIET 2

Jul 17, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2011/07/testimoni-alpha-lipid-slim-diet-ii-hazura-hashim-bani-300x271.jpg

Posted by in Testimonial

Salam satu malaysia.. juga rakan-rakan di Brunei, Singapore, Indonesia serta di mana saja anda berada…   Petang tadi temankan anak kak zura ke birthday party kawan dia, sajalah nak ambil gambar.. terkejut jugak bila tengok gambar semakin lansing.. Kak zura ada jugak jumpa kawan-kawan sebelum ni, ramai yang tegur kata kak zura...


read more

TESTIMONI SLIM DIET 2 DAPAT TURUNKAN BERAT BADAN 15KG DALAM MASA 3 BULAN

Jul 01, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-wan-masri-haida-300x296.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Testimoni SLIM DIET 2: Wan Masri Haida Macam tak percaya, tapi itulah yg terjadi kepada saya apabila berat badan saya telah turun dari 75kg kepada 60kg selepas minum SD2 dalam masa 3 bulan sahaja. Yang paling best, saya menjalani program diet SD2 tanpa perlu berlapar. Jeans yang dulunya saiz 34 juga telah menurun kpd saiz 28. Selain...


read more

Testimoni Slim Diet 2 – Turun 12kg Dalam Masa Seminggu Tanpa Berlapar

Apr 12, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/Pamplet-SDII-300x212.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Testimonial

Salam buat semua pengguna Slim Diet 2 dan untuk mereka yang baru nak mencuba dan tercari-cari produk untuk menguruskan badan…   Kak zura baru pulang dari BP malam ni di Wisma Getah Asli, Jln Ampang KL. Di sini kak zura ingin berkongsi kisah testimoni seorang pengguna SD2 (Slim Diet 2) yang tampil ke depan pentas menceritakan...


read more

Cegah GASTRIK dengan ALPHA LIPID LIFELINE

Mar 05, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-gastrik-alpha-lipid-lifeline-300x300.jpg

Posted by in Alpha Lipid, Testimonial

Kak Zura sebelum nih sejak remaja lagi memang selalu kena gastrik.. ini di sebabkan konon-konon dengan tak makan boleh kuruskan badan.. pernah juga cuba perah limau nipis tanpa gula or tanpa tambah air, minum gitu je.. mungkin ini punca daripada terkena gastrik..  Pernah dulu sampai terpaksa ke klinik untuk minta doktor bagi...


read more

Penurunan Berat Badan Yang Cepat Ketika Berdiet Dengan SD2 Adalah Selamat

Feb 23, 11 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/01/testimoni-linda-300x300.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Cara Guna, Testimonial

Best sungguh trip ke Brunei pada 19hb feb baru-baru nih.. Sambutan daripada orang Brunei cukup membanggakan kerana ramai yang sangat berpuas hati dengan produk Alpha Lipid dan Slim Diet 2.. Ada testimoni terbaru dari downline di Brunei yang menyatakan adik beliau dapat menurunkan berat badan sebanyak 8kg dalam masa seminggu semasa...


read more
Page 2 of 41234