Jangan Salah Pilih Produk Diet Pelangsingan di Pasaran

Jul 29, 12 Jangan Salah Pilih Produk Diet Pelangsingan di Pasaran

Posted by in Alphalipid SDII

Jangan Salah Pilih Produk Diet Pelansingan Di Pasaran. Apakah progress anda untuk turunkan berat badan sebelum raya? Peringatan untuk anda supaya berhati-hati ketika memilih produk diet atau produk pelangsingan badan yang melambak di pasaran. Pejam celik, pejam celik, dah seminggu kita berpuasa (cepatnya masa berlalu)....


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Jul 27, 12 Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Posted by in Alphalipid SDII

Hari ni antara hari busy bagi saya kerana terlalu banyak order untuk diselesaikan. Saya terkejut bila ada customer yang telahpun membeli Alpha Lipid SD2 terus dari shopping cart yang saya baru pasang di blog saya semalam. Syukur, sejak mula berpuasa ni, order yang datang mencurah-curah sampai saya tak cukup tangan! Saya tahu, memang...


read more

CARA BERPUASA SAMBIL BERDIET DENGAN ALPHA LIPID SD2

Salam ramadhan untuk teman-teman sekelian.. lagi 2 hari kita dah nak masuk bulan puasa.. IKLAN KAK ZURA PROMOTE ALPHA LIPID LIFELINE PUN DAH MASUK DALAM TV3.. HARAP YOU ALL JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK JADI WAKIL PENGEDAR BAWAH KAK ZURA.. memang ramai sangat permintaan daripada mereka yang nak turun berat badan sebelum raya.. Yang...


read more

Hadiah Istimewa Dan Promosi Alsd2 July.. Rebut Sekarang..!!!

Macam mana persiapan nak puasa?? Dah ready ke?? Sempena bulan puasa ini kak zura nak you all ambik peluang utk berdiet dengan alsd2 dan kembalikan maruah you all yang dah lama di perkecilkan oleh sanak saudara.. Mentang-mentanglah kita ni gemuk orang tengok pun lain macam..   Kak zura nak kongsi sesuatu dengan anda semua.....


read more

Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Jun 07, 12 Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Posted by in Cara Guna

Hari ni kak zura nak cerita berita yang paling best dan panazzz!!!!… macam gosip-gosip lah pulok.. ni bukan gosip artis tau.. ni cerita yang lagi best daripada artis… kita tak yah nak mengumpat hal orang.. tak pasal-pasal tambah dosa.. ni kita cerita pasal produk diet yang sedang hangat di pasaran iaitu ALPHA LIPID SDII.. yang...


read more

Kenapa Harus Pilih Untuk Berdiet Dengan Alpha Lipid Sdii??

Masih lagi dalam mood bercuti?? Teruk jem kat KL nih.. ramai sungguh orang luar datang KL nak bercuti bersama keluarga mereka.. Inilah masa untuk spend time dengan anak-anak.. Bagi surirumah pula, ini lah peluang nak releks daripada kerja-kerja harian kat umah..   Kak zura cukup terkejut dengan penjualan produk baru ALPHA LIPID...


read more

PERNIAGAAN ALPHA LIPID SDII DAN SLIM DIET 2 PALING LARIS DI INTERNET

Cuti sekolah dah bermula.. so macam mana dengan persiapan anda semua?? nak bawak anak-anak holiday ke mana?? kenduri kawin pun berlambak-lambak.. Tapi anda tak perlu risau kerana kemunculan produk baru alpha lipid sd2 mampu menangani masalah naik badan walaupun makan banyak.. Kak zura tak kemana-mana pasal anak kak zura cuti...


read more

Bagaimana Nak Kurus Dengan Alpha Lipid Sdii??

Salam ceria.. Hari ini kak zura nak cerita pasal produk terbaru daripada New Image yang cukup hebat sekali iaitu ALPHA LIPID SDII selepas mula dilancarkan pada 12hb Mei 2012 baru-baru ini.. sambutannya cukup luarbiasa sampai berebut-rebut masa hari pelancaran tersebut.. kak zura sendiri pun terima order daripada customer dalam...


read more
Page 5 of 17« First...34567...10...Last »