Formula Penurunan Dengan Alpha Lipid SDII

Dec 12, 12 Formula Penurunan Dengan Alpha Lipid SDII

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Di sinilah rahsia kepada pengurusan badan anda! Produk Alpha Lipid SD2 merupakan pakej lengkap yang mempunyai kandungan yang tubuh badan anda perlukan untuk mempercepatkan dan membantu proses penurunan berat badan anda. Ianya efektif sekiranya diamalkan secara teratur dan mengikut program penurunan berat badan yang telah...


read more

Cara Penggunaan

Sep 07, 12 Cara Penggunaan

Posted by in Alphalipid SDII, Cara Guna

Mudah, ringkas dan cepat – hanya 3 minit sahaja! Kak Zura sangat suka minum produk ini terutama sekali untuk bantu turunkan berat badan. Sudah ramai yang mencuba produk Alpha Lipid SDII ini dan mereka juga telah berjaya turun berat badan 3-6kg dalam masa seminggu sahaja. Alpha Lipid SD2 amat mudah diamalkan apatah lagi bagi...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Jul 27, 12 Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet II (SD)

Posted by in Alphalipid SDII

Hari ni antara hari busy bagi saya kerana terlalu banyak order untuk diselesaikan. Saya terkejut bila ada customer yang telahpun membeli Alpha Lipid SD2 terus dari shopping cart yang saya baru pasang di blog saya semalam. Syukur, sejak mula berpuasa ni, order yang datang mencurah-curah sampai saya tak cukup tangan! Saya tahu, memang...


read more

Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Jul 15, 12 Kurus Dengan Alpha Lipid Slim Diet 2

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Hari ni adalah hari yang sangat busy buat Kak Zura kerana terlalu banyak order yang masuk. Nak kena pos produk untuk customer yang dah order juga. Sejak awal puasa lagi, order Alpha Lipid Slim Diet 2 mencurah-curah kali ini kerana ramai yang nak ambil peluang untuk turun berat badan sebelum raya. Tapi persoalannya, masih sempat...


read more

Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Jun 07, 12 Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Posted by in Cara Guna

Hari ni kak zura nak cerita berita yang paling best dan panazzz!!!!… macam gosip-gosip lah pulok.. ni bukan gosip artis tau.. ni cerita yang lagi best daripada artis… kita tak yah nak mengumpat hal orang.. tak pasal-pasal tambah dosa.. ni kita cerita pasal produk diet yang sedang hangat di pasaran iaitu ALPHA LIPID SDII.. yang...


read more

BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Apr 11, 12 BOLEHKAN IBU YANG MENYUSUKAN ANAK MENJALANI DIET ALPHA LIPID SDII?

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Soalan yang selalu Kak Zura ditanya oleh ibu yang menyusukan anak adalah seperti berikut: Kak Zura ada testimoni yang menyusukan bayi dan pada masa yang sama beliau juga ingin menurunkan berat badan. Adakah diet yang rendah karbohidrat seperti Alpha Lipid SD2 selamat untuk ibu yang menyusukan ? Kebanyakan ibu yang sudah melahirkan...


read more

Bagaimana ALSD2 Berkesan?

Jan 29, 12 Bagaimana ALSD2 Berkesan?

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Biar Kak Zura terangkan bagaimana ia berlaku mengikut tempoh sebulan 1) MNGGU PETAMA Bila dah lama gemuk, bukan senang nak turun “kg” kan. Ada yang gemuk air. Ada yang betul-betul gemuk lemak. Dan ada pulak, gemuk kedua-duanya sekali. So pada minggu pertama ini, lebihan air dan toxin akan dibuang. Sebab tu lah kalau...


read more

Pengenalan Alphalipid SD2

Jan 27, 12 Pengenalan Alphalipid SD2

Posted by in Alphalipid SDII, Produk Info

Membongkar rahsia produk pengurusan badan terunggul. Jika anda benar-benar serius mahu kurus, teruskan bacaan anda.. Alpha Lipid SD2 adalah keluaran syarikat New Image Asia yang telah bertapak selama lebih 21 tahun di pasaran dan ia terbukti berjaya menurunkan berat badan secara semulajadi, selamat dan berkesan. Alpha Lipid SDII...


read more
Page 2 of 512345