Cara Diet Dengan Shape Up

Jun 24, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2014/06/4-agen-pembakar-lemak-alpha-lipid-shape-up-300x300.png

Posted by in Cadangan Makanan, Produk Info Shapeup

Rakan-rakan berdiet sekelian.. Ramai sungguh yang bertanya pasal shape up.. dan ramai sungguh yang pm dan mesej kak zura… ada juga yang tak sempat nak balas.. kalau boleh anda call je, kita bercakap lebih mudah..  kalau mesej kadang time meeting atau appointment terlupa nak balas mesej bila dah balik rumah.. boleh boleh?? nanti...


read more

TERKINI: SHAPE UP MEMANG MENGANCAM!!

Salam sejahtera buat semua pembaca blog slimdiet2.org ini.. kak zura meminta maaf sangat-sangat kerana dah lama tak update blog.. kak zura busy yang amat sangat sejak lunchingnya produk terbaru SHAPE UP ini.. memang sambutan yang cukup luar biasa dan havoc havoc orang kata.. tak menang tangan di buatnya.. alhamdulilah.. rezeki Allah...


read more

Rumah Sexy Hasil Alphalipid SD2

Jan 07, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/rumah-alpha-lipid-new-image-300x141.jpeg

Posted by in Alphalipid SDII

Hehehehee.. saja terasa nak tulis tajuk yang seksi sikit.. entahlaaa.. sejak dua menjak nih asyik rasa sexy je.. maybe kerana BENGKEL MAKE ME GORGEOUS “POWER UP YOUR ENERGY POWER UP YOUR SEX” dah tak lama lagi, 8hb Feb 2014.. nak kena menjiwai watak untuk kongsikan dan bantu selesaikan masalah obesiti dikalangan wanita yang mana...


read more

5 Tips Kurus Mudah Tanpa Keluarkan Wang

Jan 03, 14 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/ebook-300x161.jpg

Posted by in Alphalipid SDII, Tips & Panduan

Awal-awal tahun nih ramai je yang nak turun berat badan.. azam baru lah katakan.. semangat bukan main lagi nak kurus.. siap beli kasut baru.. baju sukan baru.. anda bagaimana?? kak zura pun sebenarnya bersemangat sangat-sangat nak turunkan berat lagi dalam 10kg.. azam baru jugak nih… hehehee.. nak lebih sihat dan nampak lebih muda...


read more

Ingat Masih Dara Rupanya Anak Dah Berderet

May 20, 13 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/263274_507110389342831_1862038186_n-300x225.jpg

Posted by in Event, Produk Info

Salam semua.. dah 2 minggu kak zura tak update blog.. bz sangat-sangat dengan AGENDA TERBARU YANG NAK SHARE DENGAN ANDA SEMUA.. Kak zura bakal menggabungkan 4 orang PAKAR KECANTIKAN DAN PELANSINGAN yang hebat-hebat belaka untuk membantu anda yang mempunyai masalah berat badan.. Rasanya ramai yang dah tertipu dengan Slimming-slimming...


read more

Tergempar!! Lagi Produk Baru Untuk Turun Berat Badan

May 10, 13 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/duit-300x200.jpg

Posted by in Produk Info

Salam buat semua rakan-rakan pembaca blog Kak Zura.. Syukur kepada Allah atas kurnia dan limpahnya… Kak zura diberi peluang skali lagi untuk menerima Royalti pada esok Sabtu 11hb Mei 2013.. Pada 6 bulan yang lalu sebanyak RM225,000 telah diberi oleh Syarikat New Image atas kerja keras yang kak zura lakukan dalam membina network...


read more

Tips Mudah Lengan Kecil Dan Cantik

Salam semua.. Seronok last week anak kak zura cuti sekolah seminggu, term break.. jadi apa lagi, peluang balik KB lah.. nak jumpa mummy dan daddy.. rindu sangat-sangat lama tak jumpa.. dengar suara dan video call je.. tapi tak dapat nak peluk mereka..   Menarik email kali ini, kak zura nak kongsi pasal tips nak kecilkan dan...


read more

Rahsia Pikat Suami

Mar 18, 13 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2017/11/CARA-PANCING-SUAMI-300x225.jpg

Posted by in Alphalipid SDII

Salam buat semua.. seronok sangat harini rasanya.. bila badan dah slim nih, hubby pun lain macam je.. hehehe… HARI NI KAK ZURA NAK CERITA SIKIT PASAL RAHSIA NAK PIKAT SUAMI.. bukannya nak kata kak zura ni bagus.. tapi sekadar nak berkongsi.. bila umur dah menjangkau 42 tahun, hati mula risau.. lebih ramai pesaing-pesaing yang ada...


read more
Page 2 of 1712345...10...Last »