Nak Kurus Cepat Dan Sihat Dalam Masa 3 Minggu?

Jan 14, 18 Nak Kurus Cepat Dan Sihat Dalam Masa 3 Minggu?

Posted by in Alphalipid SDII, Promosi

Memang seksa badan gemuk ni.. Dah lah cepat letih.. Nak pilih baju cantik-cantik pun susah, kaki dan tumit selalu sakit, paling teruk.. Rasa rendah diri sebab gemuk. Setiap hari ada je yang sms or whatsapp Kak Zura bertanyakan pasal cara nak turun berat badan. Nak kurus cepat katanya.. Kak Zura ada berita baik kerana ramai yang...


read more

Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

May 02, 12 Testimoni Slim Diet 2: Hilang 10kg Dan Dagu Berlapis Pun Hilang..

Posted by in Promosi, Testimonial

Guano kito?? mentang-mentang Kelate menang perlawanan separuh akhir Piala FA lawan Kedah malam tadi, tiba-tiba kecek kelate lah pulok… 1hb Mei hari buruh, jadi harini kak zura releks sikit kat umah. tu pun masih ada yang call minta hantar stok sd2.. nak cepat kurus katanya tak boleh nak tunggu esok.. jadi terpaksalah juga kak zura...


read more

CEPAT!! PROMOSI SLIM DIET 2 BERAKHIR 28HB APRIL 2012..

Seronok sungguh kak zura dapat balik Kota Bharu last week.. celebrate birthday Daddy kak zura yang ke 69 tahun.. kita orang buat barbeque..tak lah menggemukkan pasal makan ayam, ikan, daging dan udang.. cuma makan kek je sikit sepotong.. ok lah kan, buat ubat.. hehehee…   Lepas ke Kota Bharu kak zura ke Kuala Terengganu...


read more

BIO-REJUV DEMO DAN SLIM DIET 2 ROAD TOUR JAN 2012

Jan 11, 12 BIO-REJUV DEMO DAN SLIM DIET 2 ROAD TOUR JAN 2012

Posted by in Lain-lain Produk, Promosi

Salam sejahtera.. apa khabar semua?? sihat ke?? kak zura harap anda semua ceria di awal-awal tahun nih.. tapi macam biasa yang pasti, awal-awal tahun nih banyak pulak benda nak kena bayar kan?? tambah lagi ada anak dah mula ke sekolah, banyak nak kena beli peralatan sekolah dan sebagainya…Untuk tak menghampakan pengguna slim diet...


read more

Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Nov 21, 11 Promosi Hebat Sempena Royalty Convention 26hb Nov 2011

Posted by in Event, Promosi

Cuti skolah dah bermula.. ramai yang dah plan untuk bercuti / holiday bersama anak-anak.. Kak zura suggest untuk mereka yang nak BERCUTI SAMBIL DAPAT DUIT boleh lah cuba datang ke KL pada 26hb nov 2011 (sabtu).. ACARA ROYALTY MALAYSIA kembali lagi.. setiap 6 bulan sekali kami meraikan para ahli-ahli New Image dengan pemberian...


read more