Cara Senaman – Enjoy Dan Turun Berat Badan

Dec 31, 14 Cara Senaman – Enjoy Dan Turun Berat Badan

Teks: Hazura Hashim Bani

Foto: Google

Salam sejahtera buat pembaca blog slimdiet2.org… waaah!! lama sungguh kak zura tak update blog..  kak zura sebenarnya teramat bz dengan bisnes baru.. ada produk baru yang kak zura cuba.. yang boleh lagi cepat turun berat badan selain daripada alphalipid sd2 dan shape up.. nanti kak zura cerita ya..

Harini ini kak zura nak cerita cara yang paling seronok untuk turunkan badan dengan mudah dan tak perlu berlapar.. nak tau tak??

Haaaa.. boleh try nih.. KITA BERZUMBA!!! Memang best tau..

pm_zumba_day_1

Bila dah start berzumba nih memang seronok.. pasang lagu kegemaran anda.. ikut rentak musik dan menari je.. sure berpeluh dan basah lencun.. memang boleh bakar lemak.. yang bestnya bila berzumba ni, dia gelek semua pinggang kita bagi lagi kecik pinggang.. banyak dalam youtube ada video2 zumba yang best-best.. boleh tiru je..

Cuba dalam masa seminggu dan tengok hasilnya.. memang boleh slim tau..

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *