Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Jun 30, 14 Rahsia Terbaru Shape Up Cepat Bakar Lemak

Selamat berpuasa buat semua pembaca-pembaca blog kak zura.. semalam ada dapat mesej drp salah seorang pembaca blog kak zura.. beliau cakap dah 3 tahun ikuti info-info dan update dalam blog slimdiet2.org.. terima kasih ya kerana menjadi pembaca setia blog kak zura nih.. Harap satu hari nanti kita boleh bertemu.. πŸ™‚

 

Baiklah.. since bila time puasa je, ramai yang akan buka puasa macam-macam.. tak ingat dah apa patut kita kurangkan.. tengok semua makanan macam best belaka.. Dan mulalah mengeluh bila puasa je berat badan naik.. orang lain boleh je turun berat.. Harini kak zura nak share satu cara mudah untuk turun berat badan sambil MINUM SHAPE UP DAN GLUCOS CUT..

 

SHAPE UP BERRIES minum masa buka puasa 2 scoop.. then sambil-sambil tuh minum GLUCOS CUT.. fungsi utama dia boleh halang gula dan karbo daripada meresap dalam darah dan boleh turunkan berat badan.. yang bestnya rasanya sedap..Β  teh herba ada rasa manis daripada stevia.. Boleh kurangkan ketagih gula..

 

 

Kelebihan:

-Mengelakkan pengambilan gula secara berlebihan

-Mengurangkan risiko kepada diabetes

-Mengawal tahap glucosa di dalam darah

-Mengawal berat badan

-Meningkatkan metabolisme tubuh badan (cepat membakar lemak dan kalori)

-Mengurangkan risiko kepada penyakit kronik

 

Kak zura sendiri pun dah cuba.. sapa yang kenal kak zura memang kak zura ni suka makan dessert seperti coklat, biskut dan ice-cream.. tak leh lari lah kek-kek coklat or kek cheese meleleh tuh.. memang suka sangat.. tapi bila amalkan GLUCOS CUT ni, bacaan gula tak naik.. kerana badan tak serap kandungan gula dan karbo kedalam darah.. memang best!!!

 

Untuk baca info lanjut pasal GLUCOS CUT boleh masuk ke link ini.. β€”>> http://slimdiet2.org/2014/06/30/kombinasi-mantap-shape-up-dan-glucos-cut/

 

TARGET TURUN 10KG DLM BULAN PUASA.. Anda bersama kami nak ambil cabaran ni??Let’s shake up and shape your body with SHAPE UP BERRIES + GLUCOS CUT

Nak turun 10kg? Sms/whatsapp ke 0122777396 segera

 

ikhlas..

DRAGON LADY HAZURA

Body Engineer

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *