Kenali Masalah Gemuk Anda.. Dan Bagaimana Nak Settle

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana kita dah hampir 3 minggu berpuasa.. yang sedang berdiet dengan ALSD2 macam mana?? berjaya ke tak berjaya?? kalau yg tak berjaya tu perlu anda hubungi wakil yang menjual produk tu kepada anda.. tanya apa yang patut anda lakukan kerana produk ALPHA LIPID SDII adalah 100% dapat turunkan berat badan anda dengan syarat ujian ketostik anda berwarna pink dan anda dah ikut semua pantang larang masa berdiet dengan ALSD2..

 

Setiap orang mempunyai masalah kegemukan yang berbeza. Sebab itu ada yang minum 2 hari pun dah nampak kesan, tapi ada juga yang dah minum 3 minggu pun takde kesan apa-apa.. Kak zura nak explain kepada anda untuk kenali jenis-jenis kegemukan yang mungkin punca anda lambat nak turun..

 

JENIS-JENIS KEGEMUKAN..

 

Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20 peratus beratus ideal. Ini berlaku disebabkan kalori yg masuk kedalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan. Maka akan penyebabkan berlaku pengumpulan lemak dibahagian bahagian tertentu badan.

 

Kegemukan individu boleh dikategorikan kepada 3 jenis iaitu :

Gemuk Air

  • Badan mengelembir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan.
  • Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.

 

Gemuk Angin

  • Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar.
  • Mudah mendapat sakit kepala.

GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasai lengan tangan mengelembir dan lembik.

 

Gemuk Daging

  • Badan berasa berat dan pejal.
  • Mudah penat apabila melakukan tugas harlan.
  • Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.
  • Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan.

GEMUK DAGING : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasa pejal dan padat.

 

Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

 

 

APA PATUT ANDA LAKUKAN??

 

Insyallah, dengan mengamalkan ALPHA LIPID SD2 anda dapat mengatasi masalah ini dengan cepat dan selamat.. Kak zura dah sediakan pakej-pakej yang sesuai untuk anda pilih.. Seelok-eloknya disarankan anda cuba selama sebulan atau dua bulan.. pasal lemak ni dah lama berkumpul dalam badan, bukannya senang nak kikis kalau dah lemak tuh degil, so ada juga yang ambik masa lama.. KALAU BOLEH YOU ALL MINUM ALPHA LIPID SD2 PRODUK BARU TIN PUTIH KALAU NAK CEPAT BERKESAN.. TIN BIRU (SLIM DIET 2) YANG LAMA TU TAKDE FAT BURNER.. setin untuk seminggu.. kalau sebulan kita perlukan 4tin pasal kita wajib minum 2 scoop 4x sehari sebelum makan..

 

 

 

PROMOSI SLIM NAK RAYA

4tin ALSD2 + ketostik + FREE shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RAYA RM16 = RM700 (TERMASUK RM20 postage)

TAMBAHAN: 1tin fibermax RM110 (jika susah nak buang air besar)

 

PROMOSI SLIM DAN TETAP MAINTAIN MASA RAYA

6tin ALSD2 + FREE ketostik + FREE shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RAYA RM48 = RM960 (+RM20 postage)

 

PROMOSI SLIM DAN BERGAYA UNTUK COUPLE

8tin ALSD2 + FREE ketostik + FREE shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RAYA RM96 = RM1260 (FREE postage)

 

PROMOSI SLIM DAN BUAT DUIT

30tin ALSD2 + FREE ketostik + FREE 1tin Fibermax + FREE pamplet ALSD2 100 KEPING + FREE shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RAYA RM300 = RM4560 (FREE postage)

 

 

Anda boleh pilih mana satu pakej yang berkenan di hati.. call kak zura 019-3197976 / 012-2777396

EMAIL: hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my

FACEBOOK : HAZURA HASHIM BANI / SLIMDIET2.ORG

 

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *