POSING MAUT YANG CUKUP SEKSI…

Kak zura ada kat Kota Bharu sekarang.. anak cuti sekolah sampai lepas raya.. apa lagi.. peluang nak melawat mummy dan daddy di Kota Bharu, Kelantan. Sambil-sambil tuh nak ziarah bapa mertua sedang sakit.. Dialah bapa mertua yang paling sporting dan cukup memahami kak zura masa susah dan senang.. Kerana beliau lah juga kak zura dapat...


read more

Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Jun 14, 12 Kisah Deeva Anggun Yang Meletup

Posted by in Testimonial

Hari ini kak zura happy sangat-sangat… ramai yang hubungi kak zura pasal nak cuba turunkan berat badan.. insyallah selagi terdaya kak zura nak cuba bantu siapa saja yang bercita-cita untuk turunkan berat badan tuh.. selagi lagi kak zura nak bagi tahu, produk Alpha Lipid SDII dan Slim Diet 2 adalah selamat untuk ibu-ibu yang...


read more

Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Jun 07, 12 Cukup Panazzzz!!! Dan Membakar Seperti Alpha Lipid SDII

Posted by in Cara Guna

Hari ni kak zura nak cerita berita yang paling best dan panazzz!!!!… macam gosip-gosip lah pulok.. ni bukan gosip artis tau.. ni cerita yang lagi best daripada artis… kita tak yah nak mengumpat hal orang.. tak pasal-pasal tambah dosa.. ni kita cerita pasal produk diet yang sedang hangat di pasaran iaitu ALPHA LIPID SDII.. yang...


read more

Kenapa Harus Pilih Untuk Berdiet Dengan Alpha Lipid Sdii??

Masih lagi dalam mood bercuti?? Teruk jem kat KL nih.. ramai sungguh orang luar datang KL nak bercuti bersama keluarga mereka.. Inilah masa untuk spend time dengan anak-anak.. Bagi surirumah pula, ini lah peluang nak releks daripada kerja-kerja harian kat umah..   Kak zura cukup terkejut dengan penjualan produk baru ALPHA LIPID...


read more