PERNIAGAAN ALPHA LIPID SDII DAN SLIM DIET 2 PALING LARIS DI INTERNET

Cuti sekolah dah bermula.. so macam mana dengan persiapan anda semua?? nak bawak anak-anak holiday ke mana?? kenduri kawin pun berlambak-lambak.. Tapi anda tak perlu risau kerana kemunculan produk baru alpha lipid sd2 mampu menangani masalah naik badan walaupun makan banyak.. Kak zura tak kemana-mana pasal anak kak zura cuti sekolahnya berbeza dengan sekolah kerajaan.. jadi kak zura macam biasa sibuk dengan tugas-tugas harian. Sekarang ni ramai sangat yang nak jumpa kak zura untuk tahu macam mana nak buat bisnes.. hari-hari penuh jadual dengan temujanji.. tu belum lagi dengan customer yang nak turun berat badan.. kadang-kadang terpaksa pass kepada wakil-wakil terdekat untuk handle..

 

KENAPA PRODUK ALPHA LIPID SDII dan SLIM DIET 2 PALING LARIS??

 

Jawapannya cukup mudah kerana produk kami betul-betul dapat membantu mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat… Sejak ALSDII baru dilancarkan di KLCC baru-baru ini, sambutannya macam ribut taufan!!! Ramai yang ambik peluang untuk menceburkan diri dalam perniagaan mengedar produk ini ke seluruh Malaysia.. JANGAN RISAU PRODUK SD2 YANG LAMA TU MASIH ADA..

 

MENGAPA harga yang berbeza?

 

Seiring dgn formula yang telah diperbaharui dan kesan yang lebih effective menyebabkan ALSDII ini berbeza harga dengan yang lama. Walaupun harganya mahal sikit daripada SLIM DIET 2 yang lama, tapi formula barunya yang 2x ganda lebih power untuk bakar lemak… sangat-sangat mengujakan semua orang yang nak kurus..

 

 

APA formula yang terbaru?

 

Alpha Lipid Slim Diet II baru ini telah ditambah fiber, ditambah lagi dengan green tea extract, lebih protein dan diformulasikan lagi dengan Alpha lipid formula untuk membantu meningkatkan penyerapan (efficacy) dan tindakan yang lebih cepat. Kesan kekenyangan yang lebih lama kerana telah ditambah fiber dan membantu sistem perkumuhan selain mencuci dinding usus. Diperkayakan juga dengan 11 vitamins dan 12 minerals. Juga mampu menghasilkan penurunan yg lebih pantas dari sebelum ini (sehingga 3-5 kg seminggu)!!

 

 

CARA minum?

 

Cara minum adalah sama seperti SD2.

Dos 15 g (2 sudu) 4 kali sehari sebelum sarapan pagi, makan tengah hari, makan malam, dan ‘supper’. Campurkan dengan 250ml air sejuk – goncang hingga sebati dan minum.

 

 

1) SEMINGGU

1 tin ALSD2 = RM190

1 tin SD2 = RM144

 

 

2) PAKEJ PROMOSI SEBULAN

4tin ALSD2 + ketostik + free shaker dan keahlian seumur hidup + bonus RM16 = RM680

4 tin SD2 + ketostik + fibermax + free shaker dan keahlian seumur hidup = RM612

 

3) PAKEJ PROMOSI DUA BULAN

8tin ALSD2 + free shaker dan keahlian seumur hidup + free ketostik + bonus RM96 = RM1,250

8 tin SD2 + 2 tin fibemax + free shaker dan keahlian seumur hidup + free ketostik + bonus RM55 = RM1,134

 

 

YANG BERMINAT NAK CUBA DAN JOIN BISNES ONLINE BOLEH HUBUNGI

KAK ZURA.. 019-3197976 / 012-277396 (hazurahb@unifi.my / hazurahb@gmail.com)

FACEBOOK: Hazura Hashim Bani

ACC MAYBANK: 564146211439

ACC CIMB: 12580002224525

 

ALPHA LIPID SLIM DIET II is the best diet supplement ever… Cepat-cepat lah buat keputusan untuk berubah menjadi lebih cantik dan kurus menawan..

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *