Bengkel Turun 3-5kg Dalam Masa 7 Hari Dengan Alpha Lipid Sdii Atau Slim Diet 2

May 18, 12 http://slimdiet2.org/wp-content/uploads/2018/02/MAKANAN-TANPA-BERLAPAR-225x300.jpg

Salam atau selamat sejahtera..

Seronok sungguh 12hb Mei 2012 baru-baru ini.. Ramai sungguh yang dapat hadir pada masjlis Royalti di KL Convention Center hari tu.. pada hari tersebut kami ada membuat pelancaran produk terbaru ALPHA LIPID SDII.. sambutan cukup memberansangkan!!! sampai stok habis tau.. kak zura sendiri nak beli 100tin tak cukup.. memang rasa nak menangis.. huhuuu… Dah lah dapat harga murah, dapat hadiah percuma lagih.. memang orang berebut2 lah.. dalam masa setengah jam sahaja produk ALSDII  habis kena borong..

Ramai yang dah tahu keberkesanan SLIM DIET 2 sebab itu bila adanya formula baru SD2 mereka tak teragak2 untuk membeli dan mencuba.. apa yang istimewanya formula baru ALPHA LIPID SDII ini ada extract green tea fat burner.. yang boleh membakar lemak 2x ganda daripada SD2 .. best kan?? yang ada lemak-lemak degil tu insyallah boleh dibakar.. 🙂

 

 

JIka anda betul-betul ingin turun berat badan dan nak buat bisnes, kak zura sarankan anda cubalah hadirkan diri di BENGKEL KURUS BERSAMA ALPHA LIPID SDII DAN SD2

 

TARIKH: 19/5/2012 (SABTU)

TIME: 9-5PM

TEMPAT: N.Z NEW IMAGE OFFICE, NORTHPOINT OFFICE, MIDVALLEY (TKT 20)

BAYARAN: RM60 (had untuk 30 orang sahaja)

 

JIka kita ada ilmu dan pengetahuan yang cukup pasal kedua-dua produk ini, yang pasti kita boleh bantu ramai lagi yang dapat menurunkan berat badan 3-5kg dalam masa seminggu sahaja.. datanglah beramai-ramai kerana yang pasti peluang bisnes yang cukup luas untuk anda semua ada disini..

 

Untuk yang berminat hubungi kak zura secepat mungkin..  019-3197976 / 012-2777396

(hazurahb@gmail.com / hazurahb@unifi.my)

VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.8.5_1061]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.